ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Εύη Βατίδου: Απάντηση - ''φωτιά'' στην επιστολή του Κούγια

Δέσποινα Άσπρου

Όπως ήδη σας έχουμε πει, την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου, λίγο μετά από τις αναρτήσεις της Βατίδου περί modeling, ο Αλέξης Κούγιας αποφάσισε να απαντήσει στην πρώη σύζυγό του με ένα δελτίο τύπου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκληρή επίθεση Κούγια σε Βατίδου για τις δηλώσεις της περί modeling

Να υπενθυμίσουμε ότι στην δημόσια επιστολή του, ο γνωστός ποινικολόγος αναφέρει, μεταξύ άλλων, «Το μέλλον και των δύο παιδιών μας υπό φυσιολογικές συνθήκες είναι η συνέχιση και η καλύτερη εξέλιξη του δικηγορικού μου γραφείου και ήδη ο γιος μου Χρήστος έχει επιλέξει στο σχολείο του στη Β’ Λυκείου αυτήν την κατεύθυνση. Είμαι βέβαιος κι ελπίζω ότι το ίδιο θα επιλέξει και η κόρη μου».
Βλέποντας λοιπόν την δημόσια επιστολή, η Εύη αποφάσισε να του απαντήσει μέσω Instagram.

Συγκεκριμένα η ίδια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό ένα βίντεο με το δελτίο τύπου του πρώην συζύγου της και έγραψε: «Πήρε θέση και ο μπαμπάς ...Γράφει υπαγορεύει και οφείλετε να το διαβάσετε... Γιατί ο Αλέξης είναι μπαμπάς και είναι εδω . Και ο Αλέξης είναι και δικηγοράρα και Προεδράρα . Και είναι και από την Πετρούπολη και γω από το Νέο Ηράκλειο . Και είμαστε γονείς . Και ξέρει να παίζει ΜΠΑΛΑ.
Και όταν ο Αλέξης αρχίσει μπορεί να στείλει πολλά χαρτιά... και ευχαριστώ το Μενιο γιατί ο Μενιος τότε με βοήθησε μετά τον βοήθησα και τώρα βοηθαει δεν ξεχναω και ξέρω να λέω και συγγνώμη και ευχαριστώ. Διότι όταν η εκπομπή είναι live λέμε ΑΛΗΘΕΙΕΣ».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS