ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Εξοργισμένος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος με το ντοκιμαντέρ του Channel 5

Η αντίδραση του πιλότου για το ντοκιμαντέρ

newsroom must

Η δολοφονία της 20χρονης Caroline Crouch στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, συγκλόνισμε τον κόσμο. Το Channel 5 παρουσίασε πρόσφατα ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο ''Caroline: Η δολοφονία που ξεγέλασε τον κόσμο'', με την υπόθεση της Caroline να παρουσιάζεται μέσα από το δικό της ημερολόγιο αλλά και συνεντεύξεις. 

Όπως φαίνεται, ο τρόπος που το βρετανικό δίκτυο Channel 5 χειρίστηκε την υπόθεση δεν άρεσε στον Αναγνωστόπουλο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής ''Super Κατερίνα'', ο πιλότος ήταν εξοργισμένος αφού ο ίδιος ισχυρίζεται πως δολοφόνησε την Crouch εν βρασμώ ενώ το ντοκιμαντέρ η δολοφονία παρουσιάζεται ως μεθοδευμένη. Είναι επίσης εκνευρισμένος που δεν του ζητήθηκε άδεια και δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε νομικές ενέργειες εναντίον της εταιρείας παραγωγής. 

Το ντοκιμαντέρ του Channel 5, ''Caroline: The Murder That Fooled the World'', ερευνά και παρουσιάζει τις έρευνες που έγιναν αφότου ο φόνος έκανε πρωτοσέλιδα σε όλο τον κόσμο αλλά και το ημερολόγιο της Crouch που έδωσαν σημαντικά στοιχεία βοηθώντας στην επίλυση της υπόθεσής της. 

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X