ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Εξοργισμένη η οικογένεια Versace με το ''Assassination of Gianni Versace''

Λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα του ''American Crime Store: The Assassination of Gianni Versace'', η οικογένεια του σχεδιαστή Gianni Versace αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για το πώς αντιμετωπίζουν το θέμα. 

''Η οικογένεια Versace ούτε έδωσε τη συγκατάθεση της ούτε είχε οποιαδήποτε ανάμειξη στην επερχόμενη σειρά για τον θάνατο του κ. Gianni Versace. Από τη στιγμή που οι Versace ούτε έδωσαν συγκατάθεση για το βιβλίο - στο οποίο βασίζεται εν μέρει η σειρά - ούτε είχε κάποια συμμετοχή στη συγγραφή του σεναρίου, η σειρά μπορεί μόνο να θεωρηθεί προϊόν μυθοπλασίας'' γράφει η επίσημη ανακοίνωση της οικογένειας. 

Το Αμερικανικό δίκτυο FX φρόντισε να απαντήσει στην οικογένεια με τη δική της επιστολή: 

''Όπως και ο πρώτος κύκλος του American Crime Story, ''The People vs. OJ Simpson'' που βασιζόταν στο βιβλίο ''The Run of His Life'' που βασιζόταν στο βιβλίο με πραγματικά γεγονότα του Jeffrey Toobin, ο δεύτερος κύκλος βασίζεται στο βιβλίο ''Vulgar Favors'' που έγραψε η Maureen Orth μετά από εξονυχιστική έρευνα γύρω από την πραγματική ζωή και τη σειρά εγκλημάτων του Andrew Cunanan. Στεκόμαστε με το καταπληκτικό γράψιμο της Orth''.  

H σειρά κάνει πρεμιέρα στις 17 Ιανουαρίου με τον Edgar Ramirez στο ρόλο του Versace και την Penelope Cruz σαν Donatella. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X