ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Έξαλλος ο Κάρολος με το The Crown 4

Οι αντιδράσεις στο παλάτι είναι αρκετά έντονες

Ριάνα Στυλιανού

Ήταν σίγουρα μία από τις πιο αναμενόμενες πρεμιέρες της χρονιάς και σίγουρα η καλύτερη Κυριακή για όλους τους φανατικούς της σειράς ''The Crown'', που επέστρεψε με την τέταρτη σεζόν χθες, 15 Νοεμβρίου.

Με νέες προσθήκες στο καστ που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον, την Emma Corrin ως Diana και την Gillian Anderson ως Margaret Thatcher και φυσικά οι φαν της σειράς ήταν εκεί. Πολλοί ήταν αυτοί που περίμεναν τη σειρά με ανυπομονησία... αλλά σίγουρα αυτό δεν ισχύει για τη βρετανική βασιλική οικογένεια, αφού η πολυβραβευμένη σειρά τους έχει προκαλέσει πολλές έντονες αντιδράσεις στο παλάτι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, αποκαλύπτει πως το βράδυ του Σαββάτου, δηλαδή πριν καν κάνει πρεμιέρα η σειρά, ορισμένοι φίλοι του πρίγκιπα Καρόλου εξέφρασαν δριμύτατη επίθεση κατά του Netflix, και των δημιουργών της σειράς για τα όσα προβάλλουν αλλά και τον τρόπο που το κάνουν.

Επίσης, δεν παρέλειψαν να πάνε κόντρα και στον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle, οι οποίοι έχουν υπογράψει συμβόλαιο με την εν λόγω πλατφόρμα.

«Η μυθοπλασία παρουσιάζεται ως γεγονότα» αναφέρει ένας στενός φίλος του Καρόλου, χωρίς όμως να αποκαλύπτεται το όνομά του. «Είναι μια σειρά που έγινε για να βγάλουν κάποιοι χρήματα, εκμεταλλευόμενοι τις ζωές αληθινών ανθρώπων και αδιαφορώντας πλήρως για το πώς αυτό θα επηρεάσει τα συναισθήματά τους» αναφέρει μια άλλη πηγή, από τον κύκλο του πρίγκιπα, ενώ τονίζει πως η σειρά «ανασύρει συμβάντα που συνέβησαν πριν από 25 - 30 χρόνια σε μια πολύ δύσκολη περίοδο».

Η σεζόν διαδραματίζεται κάπου στα τέλη της δεκαετίας του 70’, όπου βλέπουμε για πρώτη φορά τη Margaret Thatcher, αλλά και την γνωριμία της Diana με τον διάδοχο του θρόνου. Στη σεζόν αυτή θα κατανοήσουμε καλύτερα τι συνέβη μεταξύ του τρίπτυχου Diana-Κάρολος-Καμίλα, όπως επίσης θα μάθουμε και για τις διατροφικές διαταραχές της αείμνηστης «θλιμμένης πρίγκιπισσας».

«Το να δείξεις τη Diana να καταβροχθίζει τεράστιες ποσότητες φαγητού και μετά να κάνει εμετό είναι τόσο σκληρές εικόνες, που σίγουρα θα υπάρξει ειδική τηλεοπτική ένδειξη ακαταλληλότητας περιεχομένου. Αυτές οι σκηνές και η υπενθύμιση του πολύ πικρού διαζυγίου των γονιών του, σίγουρα θα ενοχλήσουν και τον πρίγκιπα William» αναφέρει μια άλλη πηγή.

«Ο δούκας του Cambridge έχει εκνευριστεί με το γεγονός πως η ζωή των γονιών του παρουσιάζεται απλοϊκά και με ψευδή τρόπο και γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης για να κερδίσουν κάποιοι χρήματα» συμπληρώνει.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση