ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Tailored παντελόνι και cropped top
 

Έξαλλη η κόρη του Χαρδαλιά: ''Eίναι ντροπιαστικό να χαίρεστε με τη λύπη μας''

Με τα απαράδεκτα σχόλια για την υγεία του πατέρα της.

newsroom must

Όπως έγινε γνωστό την Δευτέρα 16 Αυγούστου ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς υενώ βρισκόταν στο γραφείο του, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και διεκομίσθη στο νοσοκομείο Αγία Όλγα. Αμέσως εισήχθη στη χειρουργική μονάδα και του τοποθετήθηκαν δύο στεντ. Ακολούθως μεταφέρθηκε σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), όπου αναμένεται να παραμείνει για τρία 24ωρα.

Σύμφωνα με την ιατρική ενημέρωση, ο Νίκος Χαρδαλιάς έχει διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του και πλέον η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Την είδη αυτή σχολίασαν αρκετοί καλοθελητές στα social media, ευχόμενοι μέχρι και θάνατο, οργισμένοι μάλλον με τις εξελίξεις τόσο στην φωτιά αλλά και την υγειά, βρίσκοντας έτσι αφορμή να ξεσπάσουν στον Υφυπουργό.

Ένα από αυτά τα κακεντρεχή σχόλια εντόπισε, η κόρη του Ιωάννα, η οποία για πρώτη φορά απάντησε και αποστόμωσε έναν από τους διάφορους χρήστες που εύχονταν θάνατο στον πατέρα της, βάζοντας τα πράγματα στην θέση τους.

Έτσι λοιπόν σε χρήστη, ο οποίος έγραψε ''άντε καλά ξεκουμπίδια'', η ίδια απάντησε χαρακτηριστικά και γεμάτη οργή:

''Είναι η πρώτη φορά που απαντάω σε σχόλια αγνώστου που αφορούν τον πατέρα μου! Αλλά θέλω να εκφράσω την ντροπή και τη λύπη που αισθάνομαι εκ μέρους σας… Πέρα από τις απόψεις και τις προτιμήσεις σας, που είναι καθ΄όλα σεβαστές – ή τουλάχιστον πρέπει να είναι – θεωρώ ειδεχθές και ντροπιαστικό να γράφετε τέτοια πράγματα και να χαίρεστε με τη δική μας λύπη, το άγχος και την ανησυχία… μιας ολόκληρης οικογένειας! Δεν είναι ευχάριστο, λοιπόν, και δεν αξίζει σε κανέναν να νοσηλεύεται! Σκεφτείτε πριν μιλήσετε γιατί θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να είναι στη θέση του, στη θέση μας… Με σεβασμό η κόρη εκείνου που σας έκανε τόσο… χαρούμενο σήμερα''.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS