ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Αυτή ήταν η πρώτη φωτογραφία της Έβελυν Καζαντζόγλου στο Instagram

Εσένα πώς σου φαίνεται η εικόνα;

newsroom must

Ας μιλήσουμε με ειλικρίνεια. Αν υπήρχε μια λίστα με τις πιο stylish γυναίκες της κυπριακής και της ελληνικής showbiz, σίγουρα στις πρώτες θέσεις θα βλέπαμε και το όνομα της Έβελυν Καζαντζόγλου.

Η Έβελυν είναι μια γυναίκα που ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει μόδα και στυλ και πιστεύω κανένας δεν μπορεί να το αμφισβητήσει. Το αποδεικνύει άλλωστε η μακροχρόνια καριέρα της στο μόντελιγκ και οι ατέλειωτες συνεργασίες με γνωστά αλλά και ανερχόμενα brands που διαδέχονται η μία την άλλη.

Πρόσφατα, η γνωστή blogger αποφάσισε να μάς αποκαλύψει μέσα από ένα της post την πρώτη της δημοσίευση στο Instagram και όπως μπορείτε να δείτε και εσείς, μπορεί η ποιότητα της εικόνας να μην είναι τόσο καλή, ωστόσο η Έβελυν ήταν απόλυτα εντυπωσιακή! Αναλυτικότερα η φωτογραφία δημοσιεύτηκε το 2012 και όπως αναφέρει η Έβελυν σε πρόσφατο story της τραβήχτηκε στην Κύπρο.

"Ήταν η πρώτη μου χρονιά στην Κύπρο και παρουσίαζα το event ''γυναίκες της χρονιάς''. Επίσης δεν ξέρω γιατί ποζάρω από το ''κακό'' μου προφίλ σε καλλιστειακή πόζα. Τα μαλλιά μου όμπρε, με καρέ χτένισμα. Το @dolcegabbana φόρεμα το σώζει", έγραψε η ίδια με χιούμορ στην αναδημοσίευση της φωτογραφίας.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση