ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Έτσι θα είναι ο καιρός το Πάσχα

Σκόνη και άνοδος θερμοκρασίας

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που αρχικά στα δυτικά και αργότερα κυρίως στα ορεινά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μεταβλητοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 21 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός αρχικά θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ αργότερα κυρίως στα δυτικά αναμένονται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Κατά τις αυγινές ώρες, τοπικά στο ανατολικό μισό του νησιού, αναμένεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 2 με 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και γύρω στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Από το μεσημέρι του Σαββάτου και μετά στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο και θα κυμαίνεται πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Από το μεσημέρι του Σαββάτου και μετά στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο και θα κυμαίνεται πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Από το μεσημέρι του Σαββάτου και μετά στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο και θα κυμαίνεται πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X