ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Έτσι μαθαίνει η Kate στα παιδιά της την αξία των χρημάτων

Όλες οι πληροφορίες.

newsroom must

Λίγο πριν το θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου, η Kate Middleton εθεάθη να πηγαίνει για ψώνια στο Λονδίνο, μαζί με δύο από τα παιδιά της (πρίγκιπα George και πριγκίπισσα Charlotte).

Η ιδιοκτήτρια του μαγαζιού που επισκέφθηκε αποκάλυψε στο Twitter όχι μόνο ότι πήγε εκεί αλλά και την μέθοδο που χρησιμοποίησε για να διδάξει στα παιδία της την αξία των χρημάτων.

Η ίδια είπε «Πάντα ήμουν fan της Kate Middleton, σήμερα ήταν σε ένα από τα καταστήματά μου στο Kings Road με τον George και την Charlotte», εξηγώντας ότι «η ομάδα μου είπε πώς ήταν μαζί τους και με τα παιδιά και αυτό με κάνει να την συμπαθώ ακόμα περισσότερο».

Ακόμη πρόσθεσε ότι τα δύο πριγκιπόπουλα «είχαν budget από το οποίο δεν ξέφυγαν και πλήρωσαν για τα δικά τους πράγματα με τα χρήματά τους. Ήταν απλά φυσιολογικά παιδιά καλής ανατροφής και ένας φυσιολογικός γονιός που προσπαθεί να κάνει το σωστό και αυτό είναι απλά υπέροχο».

Είναι γνωστό πως η Δούκισσα του Cambridge συνηθίζει να πηγαίνει για ψώνια με τα παιδιά της και μάλιστα σε προηγούμενο περιστατικό το 2019 είχε επισκεφθεί ένα super market με τους πολίτες που την είδαν να αναφέρουν «Ήταν μια φυσιολογική μέρα για ψώνια. Τα παιδιά δεν έπαιζαν ούτε συμπεριφέρονταν άσχημα. Ήταν όλα πολύ φυσιολογικά, μα εκείνη δεν είναι!».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS