ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: baby pink πλεκτό, skinny jeans και μαύρα ankle boots
 

Έρχεται το νέο album των MInus One

Όχι, δεν χάθηκαν ουτε για μια στιγμή από τη μουσική σκηνή της Κύπρου και μετά από περιοδείες στο εξωτερικό και σκληρή δουλειά στο στούντιο (εντός και εκτός του νησιού!) επιστρέφουν ανανεωμένοι, πιο ώριμοι και δυναμικοί από ποτέ, ανοίγοντας νέους ροκ ορίζοντες στη δημιουργία και την καριέρα τους, με το πρώτο τους άλμπουμ.

Οι Minus One, το γνωστότερο hard rock συγκρότημα στην Κύπρο δουλεύουν εντατικά για κυκλοφορία του νέου άλμπουμ, όπως πληροφορούμαστε, το αργότερο στις αρχές του 2018.

Τα περισσότερα τραγούδια θα ηχογραφηθούν στην Κοπεγχάγη στα τέλη του μηνός από τον Σορεν Αντερσεν, διεθνώς καταξιωμένο live κιθαρίστα, συνθέτη και παραγωγό, ιδιοκτήτη των Medley Studio. Ο Σορεν έχει συνεργαστεί με γνωστούς καλλιτέχνες και συγκροτήματα της ροκ και μέταλ σκηνής όπως οι Glenn Hughes, Mike Tramp, Marco Mendoza & Tommy Aldridge, Oliver Weers, Hush, ενώ ήταν παραγωγός σε δεκάδες άλμπουμ από μεγάλα ονόματα του genre, όπως Mike Tramp, Artillery, Baal, Boatman, Love, Clemens and the Kindred Spirits.
O Αντερσεν, πέρα από την ηχογράφηση του αλμπουμ των Minus One στο στούντιο του, θα έχει την ευθύνη της παραγωγής σε τέσσερα τραγούδια.

Το συγκρότημα κάνει ένα αποφασιστικό βήμα στο χώρο της δημιουργίας, με το πρώτο του άλμπουμ, αλλά επιπλέον αυτό σηματοδοτείται και από τις αλλαγές στη σύνθεση του. Νέος frontman είναι πλέον ο Αντρέας Καπάταης και μπασίστας ο Μαξίμ Θεοφανίδης (γνωστός ως Μαξ-Ο-Μάτικ για ευνόητους λόγους!). Οι Κρις Ιωαννίδης, Κωνσταντίνος Αμερικάνος και Ηarrys Pari παραμένουν αναπόσπαστο μέρος των Minus One, όπως παρουσιάστηκαν πέρυσι στη Γιουροβίζιον.

Οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ για τους θαυμαστές των Minus One. Πριν από τα Χριστούγεννα θα κυκλοφορήσουν ένα cover song για το οποίο επιστρατεύθηκε μια νέα, ταλαντούχα γυναικεία φωνή. Μια 15χρονη-αποκάλυψη από τη Λεμεσό, της οποίας το όνομα δεν θα δώσουμε ακόμη στη δημοσιότητα. Τα λόγια όμως του Κωνσταντίνου Αμερικάνου, του Χάρη και του Μαξ είναι αρκετά για να αντιληφθεί κανείς τι ακατέργαστο διαμάντι έχουν εντοπίσει οι Minus One-‘έχει πραγματικά φοβερή, πηγαία φωνή, και ο τρόπος που ερμήνευσε το τραγούδι ήταν πραγματικά φανταστικός και για την ηλικία τους.’

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση