ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: houndstooth παντελόνι, tank top και kitty heels
 

Έρχεται κύμα κακοκαιρίας

Παίρνει την κατηφόρα η θερμοκρασία, βροχές καταιγίδες και χιόνια

Βαρομετρικό χαμηλό, με κέντρο το Αιγαίο, κινείται αργά ανατολικά ενώ από το Σάββατο αναμένεται ψυχρή αέρια μάζα.

Το ύψος του χιονιού, στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου ήταν 55 εκατοστά.

Σήμερα 6/2 ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες, καθώς και χιόνι ή χιονόνερο στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη, που από το μεσημέρι και μετά αναμένεται να υποχωρήσει. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ισχυροί, 5 μποφόρ και παροδικά μέχρι πολύ ισχυροί, 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη μέχρι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με τοπικές βροχές ή και καταιγίδα. Στα ψηλότερα ορεινά θα χιονίζει, κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, στο εσωτερικό ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά στα παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 12 στα παράλια και γύρω στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή ο καιρός θα εξακολουθήσει να είναι μερικώς συννεφιασμένος με τοπικές βροχές ή και καταιγίδα με το ενδεχόμενο χαλαζόπτωσης. Στα ψηλότερα ορεινά θα χιονίζει, κατά διαστήματα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή πτώση για να κυμανθεί αρκετά πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το Σάββατο αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και τοπικά στα ορεινά χιόνια . Το βράδυ του Σαββάτου και της Κυριακής αναμένεται παγετός στα ορεινά, τα ημιορεινά και τοπικά στο εσωτερικό. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή πτώση το τριήμερο για να κυμανθεί αρκετά πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Κυριακή ο καιρός θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος και ψυχρός, και το βράδυ αναμένεται παγετός στα ορεινά, τα ημιορεινά και τοπικά στο εσωτερικό, πιθανό να σημειωθεί παγετός και σε παράλιες περιοχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή πτώση για να κυμανθεί αρκετά πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X