ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Ερωτόκριτος: Όσα αποκάλυψε στο ''The Blogger'' για τη διεθνή πορεία του

Ο γνωστός σχεδιαστής Ερωτόκριτος βρέθηκε καλεσμένος της Έβελυν Καζαντζόγλου στο «The Blogger» και, με αφορμή το ΜΤΝ MadWalk 2016, μίλησε για την πορεία του στον παγκόσμιο χώρο της παγκόσμιας.

Έχει γυρίσει όλο τον κόσμο, με σημείο αναφοράς το Παρίσι. Είναι ο μοναδικός Κύπριος σχεδιαστής που κατάφερε να «κατακτήσει» όλο τον κόσμο. Παρ’ όλα αυτά η βάση του είναι ακόμα η πατρίδα του, η Κύπρος.

Μετά τις σπουδές του στο Παρίσι, και συνεργάστηκε, σαν intern, με ονόματα όπως ο Helmut Lang, η Vivienne Westwood και το Thierry Mugler. Η πορεία του σαν σχεδιαστής ξεκίνησε προμηθεύοντας ρούχα στην Ιαπωνία, σε μια αγορά απαιτητική και ''δύσκολη''. Είναι διεθνώς αναγνωρισμένος, εξακολουθεί όμως να επιλέγει την Κύπρο για την παραγωγή των ρούχων του, και την Ιταλία για δερμάτινα είδη. 

Παρ’ ότι συμμετέχει για τρίτη φορά στο ΜΤΝ MadWalk, φέτος θα παρουσιάσει για πρώτη φορά καλοκαιρινή συλλογή.

Ετοιμάζετε να παρουσιάσει τη συλλογή Άνοιξη / Καλοκαίρι 2017. «Ετοιμάζω κάτι πολύ φρέσκο, πολύ graphic, πολύ black and white, με το trademark μου, δηλαδή τα πλεκτά, και prints από φρούτα, λαχανικά. Θα είναι κάτι πολύ εντυπωσιακό».

Χαρακτηριστικό της νέας του συλλογής είναι τα λεπτά πλεκτά, προσαρμοσμένα για το καλοκαίρι στην Κύπρο. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση