ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Επίθεση με βιτριόλι: Το λάθος ενοχής της δράστιδας

Πώς τα social media συντέλεσαν στην αναγνώριση της

Ζωή Τουτουντζίδου

Η καταδικασμένη πλέον για απόπειρα δολοφονίας Έφη Καρακάτζουλα, είχε δώσει ενδείξεις ενοχής της για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου. Σύμφωνα με πληροφορίες της έρευνας, που δημοσίευσε το CNN.gr, η ίδια φαίνεται πως φόρεσε την ίδια καμπαρντίνα την ώρα της επίθεσης και σε κάποια άλλη στιγμή στο παρελθόν.

Αρχικά να αναφέρουμε πως το αρχικό σχέδιο της δράστιδας ήταν να καμουφλαριστεί, με την χρήση περούκας και μάσκας προσώπου. Ενώ σκόπευε να καλέσει και ταξί με χρήση καρτοτηλέφωνού για να μην εντοπιστεί η κλήση της από την αστυνομία. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν δεν σκέφτηκε το ενδεχόμενο αναγνωρίσεις της από τα ρούχα, ενισχύοντας την θεωρία πως δεν υπάρχει το τέλειο έγκλημα. Εν ολίγης, η Έφη Καρακάτζουλα, αναγνωρίστηκε από την αστυνομία χάρη στην καμπαρντίνα που φορούσε την ώρα της επίθεσης, μετά και την έρευνα της αστυνομίας στις επα΄φες της Ιωάννα Παλιοσπύρου στα με΄σα κοινωνικής δικτύωσης.

Η πράξη της αυτή συντέλεσε στην προσθήκη μιας ακόμα κατηγορίας, αυτή του πλημμελήματος της απείθειας, με αποτέλεσμα η ποινή της να κατάληξει στα 15 έτη και τρεις μήνες.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση