ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Eπίθεση με βιτριόλι: Αυτό είναι το ντοκιμαντέρ από το οποίο εμπνεύστηκε η 36χρονη δράστιδα

newsroom must

Η Έφη Κακαράντζουλα που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι έδωσε εξηγήσεις ενώπιον του δικαστηρίου και του θύματός της, Ιωάννας Παλιοσπύρου. Αναφέρθηκε στο πώς και από πού προμηθεύτηκε το βιτριόλι, αν είχε συνεργούς και στην σχέση της με τον 40χρονο Νώντα.

Ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, εξήγησε τα βασικά σημεία στην απολογία της 36χρονης δράστριας.

Όπως ανέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, το ντοκιμαντέρ από το οποίο πήρε την ιδέα η 36χρονη είναι ένα υλικό από επίθεση με βιτριόλι που σημειώθηκε το 2012 με θύμα μια Βρετανίδα, μια περίπτωση που μοιάζει αρκετά με αυτή της Καλλιθέας. Το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ προβλήθηκε για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 2018.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι κάποιες από τις απαντήσεις που έδωσε η κατηγορούμενη ήταν αμφισβητούμενες τονίζοντας πως η 36χρονη απάντησε ότι την προηγούμενη της επίθεσης μετάνιωσε για το σχέδιο και αποχώρησε, κάτι που δεν ισχύει. Από τα στοιχεία της δικογραφίας, φαίνεται πως η 36χρονη πήγε και την προηγούμενη στην είσοδο των γραφείων της εργασίας της Ιωάννας Παλιοσπύρου, ωστόσο δεν την πρόλαβε πριν μπει σε αυτά.

Η κατηγορούμενη δεν έδωσε πειστική απάντηση για τον τρόπο που βρήκε το βιτριόλι, τονίζοντας πως το προμηθεύτηκε από κάποιον Πακιστανό, χωρίς περισσότερες πληροφορίες.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X