ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Επίθεση με βιτριόλι: Ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής της υπόθεσης στον εισαγγελέα

«Δεν κατέστη δυνατό η διερεύνηση της πηγής που προμήθευσε την βιτριόλι και πως είναι πιθανόν το σενάριο συνεργασίας της με τρίτο πρόσωπο»

newsroom must

Η υπόθεση που «συντάραξε», όπως όλα δείχνουν δεν θα «κλείσει» τόσο εύκολα μετά την πρόταση του εισαγγελέα Χαράλαμπου Μαστραντωνάκη, να επικαλείται ελλιπή στοιχεία όσον αφορά τον τρόπο που έφτασε στα χέρια της κατηγορουμένης το βιτριόλι. Εν ολίγης, ανέφερε πως από την ομολογία την κατηγορουμένης «δεν κατέστη δυνατό η διερεύνηση της πηγής που προμήθευσε την βιτριόλι και πως είναι πιθανόν το σενάριο συνεργασίας της με τρίτο πρόσωπο» σύμφωνα με δημοσίευση της εφημερίδας «Real News».

Να επισημανθεί πως έχουν προγραμματιστεί άλλες τρεις επερχόμενες συνεδριάσεις για την υπόθεση στο Μεικτό Οκωτό Δικαστήριο μέχρι και την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021, όπου και αναμένεται η απόφαση για την ποινή της κατηγορουμένης Έφης Κακαράντζουλα.

Κατά την ομολογία της, στην ερώτηση του δικαστηρίου σχετικά με την κατοχή του υγρού βιτριόλι και τον εφοδιασμό της με αυτό η κατηγορουμένη απάντησε «Είχα καταλάβει ότι ήταν δύσκολο. Βρήκα έναν πακιστανικής καταγωγής άνδρα έξω από ένα μαγαζί και μου είπε ότι θα το βρει. Σε τρεις μέρες δώσαμε ραντεβού και μου το έφερε. Τον ρώτησα αν μπορούσε να μου βρει κάποιον να μου κάνει μια δουλειά χωρίς να του πω λεπτομέρειες και θα πληρωθεί. Μου έδωσε το τηλέφωνο του Πακιστανού αλλά δεν μπόρεσα να επικοινωνήσω γιατί δεν μιλούσε φαρσί. Όταν πήρα το υγρό το μετάγγισα σε ένα μεταλλικό ποτήρι, όχι 1 λίτρο γιατί θα χρειαζόμουν τεράστιο δοχείο και θα το έβλεπε η Ιωάννα. Ήταν 300 με 500 ml, με καπάκι μπλε ήταν».

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS