ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Επίθεση Κωστόπουλου σε Σπανού: «Κοριτσάκι μου.. λυπάμαι για το IQ σου»

Πόλλα νεύρα σήμερα στο Πρωινό μου με την ένταση να ανεβαίνει και τους παρουσιαστές να βγαίνουν εκτός εαυτού.

Το θέμα της ερωτικής σχέσης ανάμεσα σε ένα ζευγάρι με διαφορά ηλικίας πήρε φωτιά. «Πως έγινε ξαφνικά μόδα οι σαραντάρες και οι πενηντάρες να θέλουν έναν εικοσάχρονο;», ρώτησε ο Πέτρος Κωστόπουλος και οι κυρίες της εκπομπής πήραν θέση. «Ο μικρός είναι ακομπλεξάριστος, είναι άκαφτο το μυαλό του, εκδηλώνεται δεν σου δημιουργεί προβλήματα, σέβεται την πορεία σου, σου λέει σε θέλω» εξομολογήθηκε η Ελισάβετ Σπανού, με τον παρουσιαστή να την ρωτά «Οι σαραντάρηδες δεν σου λένε σε θέλω;» και οι κυρίες απάντησαν ομόφωνα «Όχι».

Έτσι, τα αίματα άναψαν και θέλοντας ο Πέτρος Κωστόπουλος να στηρίξει το ανδρικό φύλο συνέχισε: «Λοιπόν κορίτσια σας έθεσα ένα ερώτημα στο οποίο λέτε κουλαμάρες, η ακουμπάτε η σας τον ακουμπάνε, διαλέξτε, τι θέλετε να λέμε χαζομάρες, διαλέξτε;».

Στην συνέχεια, θέλοντας να κλείσε το συγκεκριμένο θέμα δήλωσε απευθυνόμενος στην Ελισάβετ Σπανού «Αν εσύ κοριτσάκι μου συνεννοήσαι με ένα εικοσάχρονο λυπάμαι για το ΙQ σου» με την σύζυγο του να τον ρωτά «Με συγχωρείς δηλαδή, εσείς οι πενηντάρηδες που ασχολείστε με τις εικοσάρες σας έχει πει ποτέ κανείς για το IQ σας που θέλετε να επιβεβαιωθείτε με αυτό».

Δείτε το βίντεο!

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS