ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

«Επιτέλους ξεβρωμίζουμε, υπάρχουν πολλά ακόμα που θα βγουν στο φως»

Όσα δήλωσε ο Γιώργος Τζωρτζής για τον χώρο του θεάματος στην Κύπρο και στην Ελλάδα

Με αφορμή τις καταγγελίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης στον χώρο του θεάματος στην Κύπρο και στην Ελλάδα που βλέπουν τις τελευταίες μέρες το φως της δημοσιότητας, ο Γιώργος Τζωρτζής μιλώντας στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση έκανε λόγο για τους θιάσους και τα πηγαδάκια μεταξύ των ανθρώπων των τεχνών.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός είπε: "Ξεβρωμίζουμε και αυτό είναι καλό" συνέχισε.και σχολιάζοντας τις καταγγελίες στο χώρο του θεάματος στην Ελλάδα... Έγινε μια αρχή και νομίζω ότι υπάρχουν πολλά ακόμα που θα βγουν στο φως".

Όσον αφορά στους λόγους πίσω από τις τόσες πολλές καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου, ανέφερε ότι πάνω στη σκηνή οι ηθοποιοί είναι πιο ευάλωτοι, "σαν ανοιχτή πληγή", αφού λειτουργούν με τα συναισθήματα, και είναι έτοιμοι να δεχτούν και να λάβουν.

Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός κάλεσε όλους να απαλλαχθούν από το φόβο και αποκάλυψε πως και ο ίδιος έχει γίνει στο παρελθόν δέκτης περίεργης οντισιόν και λόγω του ότι βρισκόταν σε ευάλωτη θέση, δεν μπόρεσε να αντιδράσει - αν και όπως είπε, έφυγε. Ο ίδιος ωστόσο προτίμησε να μην δώσει λεπτομέρειες.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση