ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Επιτέλους έγινε η μεγάλη αποκάλυψη για τον Jon Snow! (spoilers)

Το φινάλε του εβδόμου κύκλου προβλήθηκε και μας έδωσε μια μεγάλη ικανοποίηση. Η μεγάλη αποκάλυψη για τον Jon Snow έγινε επιτέλους και πλέον μπορούμε να λέμε και επίσημα πως το ''παιχνίδι'' παίρνει άλλη τροπή. 

Ο Sam φτάνει στο Winterfell και ο Bran του λέει πως ξέρει ήδη ότι ο Jon Snow είναι ο γιος του Rhaegar Targaryen και της Lyanna Strk. Εκείνος γνωρίζει όμως, επίσης, ο πως ο Rhaegar χώρισε την Elia Martell για να παντρευτεί κρυφά τη Lyanna. Δεν ήταν απαγωγή, ούτε βιασμός. O Robert Baratheon ξεκίνησε έναν τραγικό πόλεμο με αφορμή μια σχέση αγάπης, από την οποία ήρθε και ένα παιδί, ο Jon Snow. 

O Jon φυσικά δεν το γνωρίζει ακόμα και το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα το μάθει αυτή τη σεζόν αφού ο έβδομος κύκλος έκλεισε. Η αποκάλυψη, ωστόσο, μάλλον θα ταράξει τον Jon και την Daenerys που ολοκλήρωσαν τη σχέση τους ενώ βρίσκονταν στη βάρκα για το Winterfell. Ο Kit Harington (που υποδύεται τον Snow) ομολογεί πως ούτε ο ίδιος δεν ξέρει πως θα το αντιμετωπίσουν. ''Είτε θα χαθούν μαζί στο ηλιοβασίλεμα, είτε θα σκοτώσουν ο ένας τον άλλο''.

Να θυμίσουμε πως ο όγδοος και τελευταίος κύκλος δεν έχει ακόμα λάβει ημερομηνία προβολής, αλλά τα γυρίσματα πρόκειται να ξεκινήσουν τον Οκτώβριο. 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
jon snow  |  daenerys  |  game of thrones  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση