ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

Επιστροφή της Βασίλισσας Ελισάβετ στο Buckingham

Για πρώτη φορά μετά το θάνατο του Φίλιππου.

newsroom must

Αν και δεν είχε σκοπό να γυρίσει στο παλάτι του Buckingham μετά και τον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου, η Βασίλισσα Ελισάβετ, επέστρεψε για πρώτη φορά πίσω.

Η 95χρονη ίσως να μην ήθελε να ξαναεπιστρέψει πίσω από το Κάστρο του Windsor, όπως αποκαλύπτεται από τη βιογραφία της “The Firm” της Penny Juror, στην οποία η συγγραφέας ισχυρίζεται ότι η Βασίλισσα ήταν αρνητική από την αρχή, γιατί «Αγαπούσαν τον Clarence House, ήταν ένα οικογενειακό σπίτι αλλά ο Winston Churchill που ήταν τότε Πρωθυπουργός επέμενε σε αυτό».

Ωστόσο, η ίδια πέρασε τις περισσότερες δεκαετίες της ζωής της στο Παλάτι, αλλά είχε και το Κάστρο του Windsor που είχε μεγάλη αξία για εκείνη. Τα 13 εκτάρια του σπιτιού που περνά τον περισσότερό της χρόνο τα Σαββατοκύριακα, στο Berkshire, δεν φαίνεται να είναι και τα ιδανικά αφού εκεί πέρασε το τελευταίο του ο πρίγκιπας Φίλιππος, κάτι που ίσως την στεναχωρήσει.

Παρ’ όλα αυτά πηγή αναφέρει ότι η ίδια μάλλον θα ταξιδέψει στο Λονδίνο για να παραστεί σε βασιλικές υποχρεώσεις, σύμφωνα με την “Sunday Times”, «υπάρχει μια επιθυμία να επιστρέψει στο Buckingham και να επανεκιννήσει τις δραστηριότητές του αλλά μόνο αν όλες οι σχετικές συμβουλές είναι ότι είναι σωστό να το κάνει».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση