ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

«Έπεσε» το Buckingham στο άκουσμα του ονόματος της Lilibet

Μήπως θα είναι η αιτία για ανακωχή;

newsroom must

Όλα δείχνουν ότι μάλλον η μικρή Lilibet-Diana Mountbatten Windsor, κατάφερε το ακατόρθωτο με την γέννησή της, χωρίς καν να το ξέρει.

Με τα νέα δημοσιεύματα να θέλουν την βασίλισσα Ελισάβετ να είναι τόσο χαρούμενη με την επιλογή του ονόματος, που είναι έτοιμη να βάλει «νερό στο κρασί» της προσκαλώντας τους Sussex μετα τέκνων σε μεσημεριανό γεύμα. Το ίδιο μοιάζει να είναι έτοιμος να κάνει και ο πρίγκιπας William στέλνοντας ένα δώρο στην πρώτη του ανιψιά.

Έτσι, η ‘Daily Mail’ αποκάλυψε πως η Βασίλισσα, έχει ήδη προσκαλέσει τον πρίγκιπα Harry στο κάστρο του Windsor, τον Ιούλιο, όταν θα επισκεφθεί την Βρετανία για χάρη των αποκαλυπτηρίων του αγάλματος προς τιμήν της μητέρας του, Diana, με την εφημερίδα να γράφει «Είναι μια υπέροχη χειρονομία της Αυτού Μεγαλειότητος. Το μεσημεριανό γεύμα θα είναι μια ευκαιρία για να συζητήσουν κάποια πράγματα».

Με την πηγή να αποκαλύπτει ότι η πρόσκληση είχε γίνει πολύ πριν τον ερχομό της μικρής, μόλις πρωτοάκουσε ότι οι δύο αποφάσισαν να ονομάσουν την κόρη τους με το ψευδώνυμο «Lilibet» που χρησιμοποιούσε ο πρίγκιπας Φίλιππος, για να φωνάζει την Μονάρχη.

Από την άλλη, μάλλον θεωρείται δεδομένο ότι η Meghan, δεν θα παρευρεθεί στο γεύμα, καθώς θα επιλέξει να παραμείνει στην 14 εκατομμυρίων βίλα τους στο Montecito μαζί με τα δύο παιδιά της.

Κλάδο ελαίας φαίνεται να στέλνει προς την California και η Kate Middleton, αφού επέλεξε να στείλει ένα δώρο προς την νεογέννητη Lilibet και να συγχαρεί τους Sussex μέσω social media, γράφοντας «Συγχαρητήρια στον Harry, τη Meghan και τον Archie. Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι από τα χαρούμενα νέα για την άφιξη της μικρής Lili».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση