ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Ένας Ιταλός μας δείχνει πώς θα τηρούμε αποστάσεις ασφαλείας στην παραλία

«Είμαστε διατεθειμένοι να παρέχουμε δωρεάν αυτό τον εξοπλισμό»

Με την σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων πολλοί ανυπομωνούν να πάνε στην παραλία και πάλι για μια βόλτα για ένα μπάνιο. Ακόμα όμως δεν είναι ξεκάθαρο το πώς θα λειτουργούν οι παραλίες. Θα χρειάζεται να τηρούνται αποστάσεις ασφαλείας; Θα είμαστε κάτω από την ομπρέλα μας φορώντας μάσκα; Θα πρέπει να περιμένουμε με χαρτάκι στο χέρι μέχρι να μας φωνάξουν όπως στις δημόσιες υπηρεσίες;

Οι Ιταλοί οι οποίοι βρίσκονται εδώ και πολύ καιρό στην καραντίνα μάλλον είχαν χρόνο να σκεφτούν κάποια πράγματα και ιδιαίτερα το πώς θα τηρηθούν αποστάσεις ασφαλείας στις παραλίες για να είναι ασφαλείς.

Αν και εταιρίες έχουν σχεδιάσει τις δικές τους εκδοχές στις παραλίες με πλέξιγκλας (τα οποία μεταξύ μας θα κάνουν την ζέστη ανυπόφορη και θα κοστίσουν κιόλας) ο Μάρκο Μπεόνι, πρόεδρος της κοινοπραξίας Mare Pontino Sabaudia έχει μια πιο απλή και οικονομική λύση για όλους.

«Αρκούν τέσσερα ραβδιά ή πάσσαλοι και ένα σκοινί 20 μέτρων» λέει ο ίδιος και μας το δείχνει σε ένα ενημερωτικό βίντεο το οποίο ετοίμασε. Τοποθετεί 4 πασσάλους στην άμμο τους οποίους ενώνει με κορδέλα φτιάχνοντας έτσι ένα τετράγωνο 5 μέτρων στο οποίο μετά τοποθετεί ομπρέλα και ξαπλώστρες. Με αυτό τον τρόπο μπορεί να οριοθετήσει την περιοχή του και να τηρεί τις αποστάσεις.

«Είμαστε διατεθειμένοι να παρέχουμε δωρεάν αυτό τον εξοπλισμό. Η θάλασσα είναι για όλους και όλοι πλέον θέλουν να νιώθουν ασφαλείς, ακόμη και όταν απολαμβάνουν το μπάνιο τους» δηλώνει ο ίδιος

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση