ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Έμιλυ Γιολίτη: Η νέα ανάρτηση και το σύνολο που επέλεξε

Νέα ανάρτηση για την γιορτή της Αγ.Ειρήνης

newsroom must

Η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Έμιλυ Γιολίτη, τιμά την γιορτή της Αγίας Ειρήνης ως προστάτιδας της Αστυνομίας.

Η ίδια, επέλεξε να αναρτήσει μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από την εκδήλωση που παρευρέθηκε στο Αρχηγείο Αστυνομίας, με ένα κείμενο αφιερωμένο στην προστάτιδα του σώματος. Χαρακτηριστικά έγραψε στη λεζάντα, «Σήμερα γιορτάζει η Προστάτιδα της Αστυνομίας @Cyprus_Police, η Αγία Ειρήνη. Τιμούμε τα μέλη μας που καθημερινά θέτουν εαυτόν σε κίνδυνο και θυμόμαστε τους πεσόντες αστυνομικούς και πυροσβέστες που θυσιάστηκαν για να απολαμβάνουμε εμείς το μέγιστο αγαθό της ασφάλειας. Από καρδιάς, ευχαριστούμε».


H κ.Έμιλυ Γιολίτη, για την περίσταση επέλεξε να φορέσει ένα midi φόρεμα διακοσμημένο με all-over checked pattern, του οποίου η λαιμόκοψη ήταν ασύμμετρη. Αυτό το στοιχείο έκανε την όλη εμφάνιση της Υπουργού πολύ στυλατη και κομψή, καθώς η ίδια ολοκλήρωσε το look της με neutral μποτάκια. Το σύνολό της ήταν άκρως διαχρονικό, εφόσον επέλεξε να ποντάρει σε τάσεις αλλά και χρώματα, που βλέπουμε κάθε χρόνο να επικρατούν στη μόδα. Εννοείται πως το αξεσουάρ που δεν έλειπε από την εν λόγω εμφάνιση ήταν η μάσκα προστασίας κατά της πανδημίας, η οποία ήταν φτιαγμένη από το ίδιο checked ύφασμα του φορέματός της.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Emily Yiolitis (@emilyyiolitis)




NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X