ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Εμιλυ Γιολίτη: «Δεν είναι δουλειά κάποιου να δει πώς ντύνομαι, που πάω, πώς διασκεδάζω»

«Μόλις και που ήξερα ποιος ήταν ο Χρύσανθος Τσουρούλλης…»

newsroom must

Δυναμικά κάνει την πρεμιέρα του η εκπομπή «TET–A–TET» με τον Τάσο Τρύφωνος στον Alpha Κύπρου με πρώτη καλεσμένη την Υπουργό Δικαιοσύνης Έμιλυ Γιολίτη.

Το επεισόδιο θα προβληθεί την Κυριακή 29 Νοεμβρίου στις 18:30 όμως από το trailer και μόνο καταλαβαίνουμε ότι είναι μια συνέντευξη με ιδιαίτερο ενδιαφέρων αφού η κ. Γιολίτη δεν διστάζει να μιλήσει για όλα.

Εκτός από την πολιτική αναφέρεται και στην προσωπική της ζωή, τον Χρύσανθο Τσουρούλλη όπως και τα πυρά που δέχεται από όσους σχολιάζουν το lifestyle που ακολουθεί.

«Δεν είναι δουλειά κάποιου να δει πώς ντύνομαι, που πάω, πώς διασκεδάζω (...) Παλιά στεναχωριόμουν πολύ περισσότερο, τώρα πια λιγότερο, έχω γίνει πιο ανθεκτική» τονίζει η κ. Γιολίτη.

Στην συνέχεια αναφέρεται και στην σχέση που έχει με τις κόρες του προέδρου Αναστασιάδη ενώ σχολιάζει και τα όσα ακούγονται περί διορισμού της «Είναι κοινό μυστικό ότι έχω πολύ καλές σχέσεις με την οικογένεια Αναστασιάδη, είμαι πολύ καλή φίλη μαζί με τις θυγατέρες του προέδρου. Δεν πιστεύω ότι ποτέ αυτό θα μπορούσε να είναι λόγος διορισμού σε μία θέση (…) Είτε ήξερα τη θυγατέρα του προέδρου είτε ήμουν σύντροφος καναλάρχη, πάντα κάτι λάθος είχε με τον διορισμό μου»

Όσον αφορά τον Χρύσανθο Τσουρούλλη η ίδια παραδέχεται ότι λόγω του ότι δεν παρακολουθεί τηλεόραση μόλις που γνώριζε ποιος ήταν. «Είναι μία ήρεμη δύναμη, αν θέλετε, ο Χρύσανθος. Δεν τον ήξερα ιδιαίτερα καλά, δεν παρακολουθώ τηλεόραση. Μόλις και που ήξερα ποιος ήταν ο Χρύσαθνος Τσουρούλλης…»

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση