ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Εμβολιάστηκε η Έμιλυ Γιολίτη με Astrazeneca

Η ανάρτηση της Υπουργού για τον εμβολιασμό.

newsroom must

Στο κέντρο εμβολιασμού στην κρατική έκθεση, είχαν μεταβεί τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου από το πρωί, όπου έλαβαν την πρώτη δόση του εμβολίου της AstraZaneca. Τους υπουργούς συνόδευσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος απηύθυνε έκκληση προς τον κυπριακό λαό να εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού.

Ανάμεσα και σε αυτούς που εμβολιάστηκαν ήταν και η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης, Έμιλυ Γιολίτη η οποία μετά τον εμβολιασμό της έκανε την σχετική ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram.

Συνόδευσε την φωτογραφία της με αυτή τη λεζάντα,  "Σήμερα εμβολιάστηκα με AstraZeneca. Επιλέγουμε τον δρόμο του εμβολιασμού, για να επιστρέψουμε στην κανονικότητα το συντομότερο δυνατό. Το πιο καλό εμβόλιο, είναι αυτό που είναι διαθέσιμο."

Η Υπουργός με αυτή της την ανάρτηση θέλει να επισημάνει τη σημαντικότητα του εμβολιασμού προτρέποντας τον κόσμο να εμβολιαστεί με τη σειρά του με τα διαθέσιμα εμβόλια.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Emily Yiolitis (@emilyyiolitis)

 

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι «Η εδώ παρουσία του συνόλου των Υπουργών, με εξαίρεση εκείνους που έχουν ήδη εμβολιαστεί λόγω ωριμότητας ηλικίας ή του κ. Χριστοδουλίδη που απουσιάζει και θα εμβολιαστεί τη Δευτέρα, έχουμε προσέλθει μαζικά, ύστερα από ομόφωνη απόφαση, προκειμένου όλα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου να εμβολιαστούν με το εμβόλιο της AstraZeneca, για να στείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα πως, αυτό που έχει σημασία είναι ο εμβολιασμός και όχι το εμβόλιο».

«Συνεπώς, για άλλη μια φορά καλώ το σύνολο του κυπριακού λαού που παραμένει ανεμβολίαστος: Μην επιλέγετε. Εμβολιαστείτε. Επαναλαμβάνω, αυτό που έχει σημασία είναι ο εμβολιασμός και όχι το εμβόλιο». Να θυμίσουμε ότι τις προηγούμενες ημέρες ο Αβέρωφ Νεοφύτου εμβολιάστηκε με το AstraZeneca αναφέροντας ότι «νιώθει μια χαρά».

Ο Προέδρος του ΔΗΣΥ είχε γράψει στο twitter, «Ήρθε η ώρα και της δικής μου ηλικιακής ομάδας για το εμβόλιο. Έκανα το AstraZeneca. Νιώθω μια χαρά. Συγχαρητήρια στο νοσηλευτικό προσωπικό για την υποδειγματική του δουλειά».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS