ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Elon Musk: “Θα αγοράσω την Coca Cola και θα ξαναβάλω κοκαΐνη μέσα”

Τις τελευταίες ώρες, o μεγιστάνας αναρτά αλλεπάλληλα tweets

newsroom must

Στην επικαιρότητα βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, μετά την αγορά του Twitter, της πλατφόρμας των σχεδόν 400 εκατομμυρίων χρηστών, έναντι 44 δισ. δολαρίων.

Ο λόγος για τον Elon Musk, ο οποίος επιδίδεται τις τελευταίες ώρες σε ένα μπαράζ αναρτήσεων με ειρωνική διάθεση απέναντι στους επικριτές του, που αν μη τι άλλο δεν μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες αλλά ούτε και ασχολίαστες.

«Η επόμενη εξαγορά μου θα είναι η Coca Cola για να ξαναβάλω κοκαΐνη» στο αναψυκτικό, έγραψε ο μεγιστάνας των Tesla και Space X.

Τα Tweets δεν σταματούν εδώ, ο Musk συνέχισε να ανεβάζει αναρτήσεις όλη τη νύχτα: «Για να αξίζει το Twitter την εμπιστοσύνη του κοινού, πρέπει να είναι πολιτικά ουδέτερο, πράγμα που πρακτικά σημαίνει ότι πρέπει να ενοχλεί εξίσου την ακροδεξιά και την ακροαριστερά», έγραψε στον λογαριασμό του.

Την ώρα που οργανώσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων εκφράζουν φόβους για το μέλλον της ρητορικής μίσους στην πλατφόρμα και την επιστροφή μπλοκαρισμένων χρηστών όπως ο Donald Trump, o Μusk είχε εκφράσει αρκετές φορές την άποψη πως οι ελεγκτές περιεχομένου του Twitter το «παρακάνουν και παρεμβαίνουν υπερβολικά» στην πλατφόρμα, την οποία θεωρεί ως την «de facto πλατεία του διαδικτύου».

«Η ελευθερία του λόγου είναι το θεμέλιο μιας λειτουργικής δημοκρατίας και το Twitter είναι η ψηφιακή πλατεία όπου συζητούνται θέματα ζωτικής σημασίας για το μέλλον της ανθρωπότητας» είπε ο μεγιστάνας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση