ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Elon Musk: «Εξωγήινοι έχτισαν τις πυραμίδες προφανώς»

Τι απάντησε η Αίγυπτος στο Tweet του γνωστού επιχειρηματία

Κατασκευασμένοι ιοί, κεραίες 5G και τσιπάκια στα σώματά μας μέσω εμβολίων… Και τι δεν έχουμε ακούσει και διαβάσει τον τελευταίο καιρό από διάφορους. Η πανδημία έχει κάνει πολλούς να πιστεύουν τις πιο πάνω θεωρίες.

Μια άλλη θεωρία όμως που υπάρχει εδώ και χρόνια είναι ότι οι πυραμίδες της Αιγύπτου χτίστηκαν από εξωγήινους. Αυτή την θεωρία φαίνεται να στηρίζει ο CEO της Tesla και ιδρυτής της SpaceX ο οποίος μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter έγραψε «Εξωγήινοι έχτισαν τις πυραμίδες προφανώς».

Ναι, ο Elon Musk έγραψε κάτι τέτοιο. Αν ρωτάτε εμένα καθόλου παράξενη δεν μου φαίνεται μια τέτοια δημοσίευση από τον ίδιο αφού πρώτων είναι ο ιδρυτής της SpaceX και δεύτερων είναι πολύ καλός φίλος του Kanye West ο οποίος πιστεύει ιδιαίτερα σε θεωρίες συνομωσίας όπως αποκαλύφθηκε πρόσφατα μέσα από συνέντευξη που έδωσε στο Forbes.

H ανάρτησή του όπως ήταν φυσικό τράβηξε τα βλέμματα και προκάλεσε αντιδράσεις μέσα στην πλατφόρμα. Συγκεκριμένα μάλιστα η Υπουργός Διεθνούς Συνεργασίας της Αιγύπτου Rania A. Al Mashat απάντησε στον Elon Musk μέσω Twitter γράφοντας «Παρακολουθώ με πολύ θαυμασμό τη δουλειά σας. Καλώ εσάς και την SpaceX να μελετήσετε τα γραπτά για το πώς οικοδομήθηκαν οι πυραμίδες και να ελέγξετε τους τάφους των κατασκευαστών τους. Κύριε Musk, σας περιμένουμε»

Την επόμενη κιόλας μέρα ο Musk δημοσίευσε ένα σύνδεσμο που οδηγούσε σε κείμενο του BBC History, αναφορικά με τη ζωή των ατόμων που έχτισαν τις πυραμίδες. Στην δημοσίευσή του έγραψε «Αυτό το άρθρο του BBC προσφέρει μια λογική σύνοψη του πώς δημιουργήθηκαν»

Φυσικά απάντησε κάπως αργά αφού Αιγύπτιος αρχαιολόγος απάντησε στον γνωστό επιχειρηματία μέσω βίντεο τονίζοντας ότι «αυτά που είπατε για τις πυραμίδες αποτελούν παραισθήσεις, οι πυραμίδες οικοδομήθηκαν από Αιγύπτιους. Βρήκα τους τάφους των κατασκευαστών, που λένε ότι αυτοί που οικοδόμησαν τις πυραμίδες είναι Αιγύπτιοι και δεν ήταν σκλάβοι»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X