ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Elon Musk: Αποκάλυψε ότι πάσχει απο σύνδρομο Asperger

Όσα είπε ο ίδιος σε συνέντευξή του.

newsroom must

Ο γνωστός επιχειρηματίας και δισεκατομμυριούχος, ιδιοκτήτης των Tesla και Space-X, Elon Musk, βρέθηκε σε εκπομπή στην Αμερική, και προχώρησε σε μία αποκάλυψη αναφορικά με την υγεία του.

Ο ίδιος, στην εκπομπή “Saturday Night Live” και μίλησε για την ασθένεια που κουβαλά. Χαρακτηριστικά, αντιμετωπίζοντας την κατάσταση με χιούμορ, ο ίδιος είπε «Γράφω ιστορία απόψε ως το πρώτο άτομο με σύνδρομο Asperger που παρουσιάζει το SNL… ή τουλάχιστον το πρώτο που το παραδέχεται».

Συνεχίζοντας είπε, «Κοιτάξτε, γνωρίζω ότι μερικές φορές λέω ή αναρτώ παράξενα πράγματα, αλλά έτσι λειτουργεί το μυαλό μου. Σε οποιονδήποτε έχει τυχόν προσβληθεί, θέλω απλώς να πω ότι εγώ επανεφηύρα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα κι ότι θα στείλω με διαστημικό πύραυλο ανθρώπους στον Άρη. Νομίζατε ότι θα είμαι ένας cool, φυσιολογικός τύπος;». Στην σκηνή βρέθηκε και η μητέρα του, που μίλησε για το πώς ήταν ο γιος της σε ηλικία 12 ετών.

Αναφορικά με το γεγονός ότι ο ίδιος βρέθηκε να παρουσιάζει το επεισόδιο του SNL, να πούμε ότι είναι πιθανότατα ο πλουσιότερος (117 δις. δολάρια, σύμφωνα με το Forbes), και ένα από τα πρότυπα που προωθούν την κατάργηση των κοινωνικών ανισοτήτων, αν και έχει κατηγορηθεί για διασπορά παραπληροφόρησης στο Twitter, λόγω υποβάθμισης της πανδημίας του κορωνοϊού.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση