ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ελληνοκύπριος σε αιγυπτιακά μπουντρούμια για πορνεία

Μια ασυνήθιστη ιστορία δυο Ελληνοκύπριων δημόσιων λειτουργών κάνει τον γύρο του παγκύπριου εδώ και λίγα 24ωρα. Η περίεργη αυτή υπόθεση εκτυλίχθηκε στην Αίγυπτο και εμπλεκόμενοι είναι δυο Ελληνοκύπριοι, λειτουργοί της δημόσιας υπηρεσίας.

Ο ένας εκ των δυο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, βρίσκεται στην Αίγυπτο από τον περασμένο Απρίλιο. Σημερινά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για λειτουργό της πρεσβείας μας στο Κάιρο, κάτοχο διπλωματικού διαβατηρίου. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν υφίσταται, μιας και ο λειτουργός είναι μεν λειτουργός όχι όμως κάτοχος διπλωματικού διαβατηρίου.

Το story της περίεργης αυτής υπόθεσης

Ο λειτουργός στην πρεσβεία (ο οποίος βρίσκεται πλέον σε κυπριακό έδαφος) δεχόταν επισκέψεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα από φίλο του και υπάλληλο της δημόσιας υπηρεσίας, στο διαμέρισμα όπου διέμενε. Οι δυο τους είχαν στήσει σύμφωνα με τις πληροφορίες ολόκληρη επιχείρηση… πορνείας, διαφημίζοντας την μάλιστα σε τοπικά δίκτυα αλλά και με διαφημιστικά φυλλάδια.

Την παράνομη τους επιχείρηση παρακολουθούσε όπως προέκυψε εδώ και καιρό η αιγυπτιακή αστυνομία, μέλη της οποίας αφού έκλεισαν ραντεβού στην εν λόγω επιχείρηση έκαναν τους δυο άντρες τσακωτούς, επί τω έργω!

Οι υπηρεσίες της Δημοκρατίας κατάφεραν να δράσουν άμεσα για τον έναν εκ των δυο, ο οποίος βρίσκεται ασφαλής σε κυπριακό έδαφος, χωρίς όμως να καταφέρουν κάτι ανάλογο και με τον δεύτερο, ο οποίος καταδικάστηκε σε 1 χρόνο φυλάκισης για έκλυση ηθών (η ομοφυλοφιλία συνιστά ποινικό αδίκημα στην χώρα).

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι συνθήκες διαβίωσης του λειτουργού είναι άθλιες, μιας και η ζωή με 30 και πλέον άτομα που δεν μιλούν την γλώσσα και έχουν διαφορετικές πεποιθήσεις, καθιστούν την καθημερινότητα του τουλάχιστον τραγική. Πηγή:24news

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS