ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ελένη Μενεγάκη: Αυτοί είναι οι τρείς πιθανοί συνεργάτες της

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου.

newsroom must

Όλα βαίνουν καλώς στο προγραμματικό σχέδιο της Ελένης Μενεγάκη για την επερχόμενη επιστροφή της στην Ελληνική tv. Με την ίδια να δουλεύει πυρετωδώς για να στήσει την εκπομπή της και να διαλέξει τους συνεργάτες της τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες.

Καινούριο ρεπορτάζ, είδε το φως της δημοσιότητας το Σαββατοκύριακο, από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και την δημοσιογράφο, Ναταλία Ανδρικοπούλου, το οποίο αναφέρεται στο πρώτο τηλεφώνημα τις Ελένης, να είναι στην Κατερίνα Ζαρίφη, αφού ως γνωστόν η σχέση των δύο γυναικών είναι άψογη και η χημεία τους αδιαμφισβήτητη.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η Κατερίνα ήταν αρκετά θετική στην πρόταση, όμως ζήτησε από την παρουσιάστρια να συμμετέχει μόνο τις 3 φορές την εβδομάδα καθώς ταυτόχρονα πρόκειται να συμμετέχει στην νέα σειρά του Mega, «Συμπέθεροι από τα Τίρανα». Με την Ελένη να μην το παίρνει και τόσο καλά, αφού έχει ανάγκη από μια σταθερή ομάδα, έτσι όπως όλα δείχνουν η συνεργασία δεν πρόκειται να προχωρήσει.

Το δεύτερο τηλεφώνημα της Ελένης, φαίνεται να ήταν στον γνωστό κριτή κινηματογράφου, Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, έναν άνθρωπο που αγαπά και εκτιμά βαθύτατα, αφού είχαν συνεργαστεί παν πολλές φορές στο παρελθόν. Ο κ.Κουτσογιαννόπουλος, ήταν αρκετά θετικός στο κάλεσμα, όμως ακόμη εκκρεμούν κάποια θέματα οικονομικής φύσης που πρέπει να λυθούν με το πρώην κανάλι της, Alpha.

Το τρίτο πρόσωπο που αναφέρεται στο ρεπορτάζ, είναι η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, που ανήκει ήδη στο δυναμικό του Mega, κάνοντας τα πράγματα πολύ εύκολα, και την ίδια ένα από τα σίγουρα πρόσωπα στο πάνελ της Ελένης.

Ωστόσο, η ίδια η παρουσιάστρια, αναμένεται να προσθέσει νέα πρόσωπα στην δημοσιογραφική της ομάδα, έτσι ώστε να προσδώσει μια καινούρια οπτική και ματιά στην εκπομπή της.

Δείτε το απόσπασμα πιο κάτω:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS