ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Ελένη Μενεγάκη: «25 χρόνια μαζί, δυο ξένοι που έγιναν φίλοι»

Όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή η Ελένη Μενεγάκη ξέρει να επιλέγει καλά τους συνεργάτες της με τους οποίους διατηρεί φιλικές σχέσεις αφού με τους περισσότερους είναι μαζί από την αρχή της καριέρας της. 

Ένας από αυτούς και ο γνωστός κριτικός κινηματογράφου, Θοδωρής Κουτσογιανόπουλος, με τον οποίο ξεκίνησαν μαζί από τα πρώτα βήματα της παρουσιάστριας, όταν ήταν στο τιμόνι του ''Πρωινού Καφέ''. 

Οι δυο τους συνεργάζονται μέχρι και σήμερα, ενώ η τηλεοπτική τους χημεία είναι εμφανής. 

Με αφορμή τη συμπλήρωση 25 χρόνων από την συνεργασία τους, η διάσημη παρουσιάστρια έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τους δυο τους αγκαλιά.

''Φετος κλεινουμε 25 χρονια μαζι ! Δυο ξενοι που εγιναν δυο φιλοι ! Σ ευχαριστω για οσα μου διδαξες αγαπημενε μου @theodorekoutsogiannopoulos σ ευχαριστω κ για τις απιθανες στιγμες γελιου , για την ψυχραιμια και την σταθεροτητα σου στις δυσκολες στιγμες! Εισαι ξεχωριστο παιδι .... ημουν πολυ τυχερη που σε ειχα κοντα μου στα πρωτα μου τηλεοπτικα βηματα στον Π.Καφε και ακομα πιο τυχερη συνεχισαμε μαζι εδω κ 15 χρονια στον alpha ! Σε αγαπω και θα σε αγαπω παντα !''

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση