ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ελένη Φουρέιρα: Η σπάνια εξομολόγησή της για τον έρωτά της με τον Μποτία

Η σχέση τους μπορεί να μετρά αρκετούς μήνες, όμως η Ελένη Φουρέιρα δεν αναφέρεται σχεδόν ποτέ στον αγαπημένο της Αλμπέρτο Μποτία, θέλοντας να προφυλάξει την προσωπική της ζωή. 

Το ταξίδι του ποδοσφαιριστή στην Πορτογαλία όπου βρισκόταν η Ελένη για την Eurovision, έγινε πρώτη είδηση και όλοι μιλούσαν για το ερωτευμένο ζευγάρι αλλά και την στήριξη του Μποτία στην εκρηκτική τραγουδίστρια.

Σε συνέντευξη που έδωσε η Ελένη Φουρέιρα στο περιοδικό People, μίλησε ανάμεσα σε άλλα και για τον αγαπημένο της, λέγοντας: ''Ο άνθρωπός μου ήρθε εκεί για να με στηρίξει και το έκανε για μένα και όχι για τα media. Ένιωσα πολύ όμορφα που ήρθε, απλά θέλω να κρατήσω μακριά από όλο αυτό την προσωπική μου ζωή. Ο Αλμπέρτο είναι ένας άνθρωπος που δεν θέλει να εκτίθεται στα ΜΜΕ και σαφώς δεν ήρθε στη Λισαβόνα για να βγάλουμε φωτογραφίες. Με το αποτέλεσμα ήταν πολύ χαρούμενος, όπως και όλοι οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά μου. Ύστερα από τον τελικό μίλησα με την οικογένειά μου. Με πήραν τηλέφωνο και έκλαιγαν. Μου έλεγαν συνέχεια “Για μας είσαι η νικήτρια”. Αυτό ήταν για μένα το μεγαλύτερο δώρο''.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS