ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Εκτός βάθρου ο Κοντίδης

Δεν στέφθηκε με μετάλλιο η προσπάθειά του

newsroom must

Χωρίς μετάλλιο θα επιστρέψει από το Τόκιο ο Παύλος Κοντίδης. Παρά το εξαιρετικό του ξεκίνημα τις προηγούμενες ημέρες που τον είχε φέρει να οδηγεί την κούρσα, ο αργυρός ολυμπιονίκης του Λονδίνου έμεινε τελικά στην τέταρτη θέση και κατ' επέκταση εκτός βάθρου.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε, ο ΚΟΑ συνεχάρη τον Κοντίδη για την επίδοσή του:

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού συγχαίρει θερμά τον πρωταθλητή μας στην Ιστιοπλοΐα Παύλο Κοντίδη, για την ανάδειξη του ως 4ος Ολυμπιονίκης στους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες Τόκιο 2020.

Ο Παύλος Κοντίδης κατέβαλε υπερπροσπάθεια στην τελευταία κούρσα των μεταλλίων, τερματίζοντας τελικά στην καθ’ όλα τιμητική 4η θέση. Μια τεράστια επιτυχία για τον ίδιο τον αθλητή, την κυπριακή ιστιοπλοΐα και τον κυπριακό αθλητισμό, κάτι που μας κάνει να νιώθουμε ξεχωριστή περηφάνια.

Με τη συνολική του παρουσία στο Τόκιο, ο Παύλος Κοντίδης απέδειξε ότι βρίσκεται στην ελίτ των ιστιοπλόων στον παγκόσμιο χώρο, προβάλλοντας με τον καλύτερο τρόπο τον αθλητισμό μας και την μικρή μας πατρίδα.

Ο ΚΟΑ και η Πολιτεία διαχρονικά στηρίζουν τις αγωνιστικές προσπάθειες του Παύλου Κοντίδη και αυτό θα συνεχίσουν να κάνουν και στη συνέχεια. Ο Οργανισμός συγχαίρει επίσης τον Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού, την Κυπριακή Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, καθώς την προπονητική ομάδα και την οικογένεια του Κοντίδη.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση