ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Εκτός από την Julia Roberts, ποια γυναίκα της κοσμικής ζωής της Κύπρου φωτογραφήθηκε με τον Giorgio Armani;

Όπως ήδη σας έχουμε πει, το βράδυ της Δευτέρας 2 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκαν τα British Fashion Awards 2019 και "το παρών" τους έδωσαν τα πιο λαμπερά ονόματα του κόσμου. Ανάμεσα στις εμφανίσεις που κατάφεραν να μαγνητίσουν τα βλέμματα των φωτογράφων και όχι μόνο, ήταν και αυτή της Julia Roberts, η οποία εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με shiny μαύρο jumpsuit, δημιουργία του Giorgio Armani. 

Λίγο μετά από την εκθαμβωτική εμφάνισή της, η σταρ δημοσίευσε μια φωτογραφία της από το event στην οποία την βλέπουμε να ποζάρει με τον γνωστό σχεδιαστή και να τον αποκαλεί "θρύλο". 

Φυσικά, η ηθοποιός δεν είναι η μόνη που δηλώνει φαν της διαχρονικότητας και της τελειότητας των δημιουργιών του. 

Λίγο πριν το event των British Fashion Awards, η socialite και γνωστή για τις εντυπωσιακές και super stylish εμφανίσεις της, Ioanna Catalina Ancuta, βρέθηκε στο κατάστημα του Giorgio Armani στο Λονδίνο και θέλοντας να απαθανατίσει την εμπειρία της, έβγαλε μερικές φωτογραφίες και βίντεο με τον διάσημο σχεδιαστή μόδας, τις οποίες και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στην συνέχεια, η Ioanna Catalina Ancuta και η Julia Roberts μοιράζονται κάτι κοινό: μια φωτογραφία με τον Giorgio Armani! 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση