ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Bodycon φόρεμα, χρυσά κολιέ και πέδιλα
 

Ειρήνη Χαραλαμπίδου: Εγκλωβισμένη μαζί με άλλους βουλευτές σε αεροδρόμιο

Εγκλωβισμένοι στο αεροδρόμιο της Φραγκφούρτης Κύπριοι Βουλευτές

Η Καθημερινή

kathimerini.com.cy

Εγκλωβισμένοι στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης βρίσκονται Κύπριοι βουλευτές λόγω των καθυστερήσεων και των ακυρώσεων πτήσεων λόγω της έλλειψης προσωπικού που παρατηρείται σε πολλά αεροδρόμια της Ευρώπης.

Πρόκειται για την εξαμελή ομάδα της Βουλής των Αντιπροσώπων, η οποία ταξίδευε στο Μπέρμιχαμ για την ετήσια σύνοδο της κοινοβουλευτικής συνέλευσης του Οργανισμού για την Ασφάλεια και την Συνεργασία στην Ευρώπη.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή της στο στο Twitter, η Ειρήνη Χαραλαμπίδου έγραψε: «Καθηλωμένοι στο αεροδρόμιο της φραγκφουρτης η πτήση μας ακυρώθηκε και πάλι ! Χαμένες και οι βαλίτσες μας !Μην ανεβείτε σε αεροπλάνο ! Όλη η αποστολή για την ΚΣ του ΟΑΣΕ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ .ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ».

Από την πλευρά του, ο Κυριάκος Χατζηγιάννης ανέφερε το εξής: « Γίνεται ο χαμός στα ευρωπαϊκά αεροδρόμια. Βρίσκομαι εγκλωβισμένος στην Φρανκφούρτη. Καθυστερήσεις, απώλεια αποσκευών, ακυρώσεις πτήσεων….. Εύχομαι να βρίσκομαι έγκαιρα στις εργασίες της συνόδου του @oscepa στο #Μπέρμιγχαμ».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση