ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

«Είναι σκληρό αυτό που περνάω τώρα για να βρω τον εαυτό μου»

Όσα εξομολογείται η Αντελίνα Βαρθακούρη στην Ιωάννα Μαλέσκου.

newsroom must

Στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, ‘Love it’ βρέθηκε καλεσμένη η σύζυγος του Χάρη Βαρθακούρη, Αντελίνα, και εξομολογήθηκε μετά την συνταρακτική της αποκάλυψη την περασμένη εβδομάδα – για τα σχόλια που της έκαναν για τα κιλά της, τον αγώνα που δίνει.

Χαρακτηριστικά, η παρουσιάστρια περιέγραψε «Περνάω μία φάση που ψάχνω να με ξαναβρώ. Είμαι σε πολύ καλό σημείο. Με είχα αφήσει. Με έχασα δύο χρόνια έκαναν έναν αγώνα δρόμου και στην οικογένεια και στα επαγγελματικά. Ξαφνικά σπας. Όλοι ζητάνε από εσένα τον καλύτερό σου εαυτό χωρίς να σου δίνουν μια δικαιολογία. Κάθε άνθρωπος κάπου ξεσπάει. Εγώ ξέσπασα στο φαγητό. Δεν έχω καταλήξει αν το μετανιώνω».

Ενώ συνέχισε λέγοντας «Είναι σκληρό αυτό που περνάω τώρα για να βρω τον εαυτό μου και λέω στον εαυτό μου “δεν θα ξαναπέσεις ποτέ γιατί δεν αξίζει”. Κάθε μεγάλη προσπάθεια της ζωής μας και δεν μιλάω μόνο για τα κιλά, συνήθως συνοδεύεται με βήματα που κάνεις πίσω. Μέχρι να πας στην επιτυχία υπάρχουν πολλά βήματα πίσω. Οπότε πολύ φυσιολογικό ο περίγυρός σου να πιστεύει πως είναι άλλη μια φορά που λες το ίδιο και δε θα το κάνεις».

Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση