ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Είναι οριστικό, κερδίζει την επιμέλεια η οικογένεια της Καρολάιν για τη μικρή Λυδία

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα.

newsroom must

Η εισαγγελική απόφαση για το τι μέλλει γενέσθαι για την μικρή Λυδία, κόρη του θύματος της ανθρωποκτονίας στα Γλυκά Νερά είναι γεγονός.
Μόλις λίγα λεπτά πριν τις 12 το μεσημέρι της 28ης Ιουνίου, αποφασίστηκε ότι η Λυδία πρόκειται να μείνει προσωρινά με την οικογένεια της αδικοχαμένης Κάρολαιν, ενώ παράλληλα αφαιρέθηκε η γονική μέριμνα από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Η Εισαγγελία Ανηλίκων, αποφάσισε έχοντας, ως κριτήριο την διασφάλιση της σωματικής και ψυχικής διάπλασης του παιδιού.

Έτσι, αποφασίστηκε ότι ο φάκελος της υπόθεσης πρόκειται να διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Βόλου, που στη συνέχεια θα παρακολουθεί την άσκηση της καλής επιμέλειας στην ενός έτους Λυδία. Με την οικογένεια του 33χρονου να έχει την δυνατότητα να βλέπει το παιδί μόνο 5 ημέρες τον μήνα, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, στην Αλόννησο και μόνο.

Ενώ οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν (Life) ότι και οι δύο πλευρές έχουν δικαίωμα προσφυγής της διάταξης εντός 30 ημερών με την εισαγγελική αρχή να υποχρεούται μέσα στο ίδιο χρονικό διάστημα να εισάγει την υπόθεση στο δικαστήριο, μέχρι να κριθεί οριστικά το θέμα της επιμέλειας του παιδιού.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X