ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Είναι επίσημο, και η Σίσσυ Χρηστίδου πάει στο Mega

Η ανακοίνωση από το κανάλι, η ανάρτησή της στο Instagram και οι συνεργάτες της.

newsroom must

Μετά την Ελένη Μενεγάκη και την Ελεονώρα Μελέτη, το δρόμο για το Mega παίρνει και η Σίσσυ Χρηστίδου, καθώς, φεύγει από το Open και μετακομίζει στη νέα της στέγη, με επίσημη ανακοίνωση το απόγευμα της Τετάρτης (28/07).

Συγκεκριμένα, ο τηλεοπτικός σταθμός, στην επίσημή του ανακοίνωση αναφέρει τόσο τη μεταγραφή της παρουσιάστριας, όσο και το γεγονός ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται με τους τηλεθεατές στην αγαπημένη της ζώνη, αυτή του Σαββατοκύριακου.

Αναλυτικά, «Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, στο δυναμικό του τη Σίσσυ Χρηστίδου. Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι η ήρεμη δύναμη της ψυχαγωγίας. Το γελαστό πρόσωπο που εμπιστεύεται και ακολουθεί ο τηλεθεατής επειδή εμπιστεύεται την αλήθεια και την αυθεντικότητά της. Η Σίσσυ Χρηστίδου διαθέτει το σπάνιο χάρισμα της ζεστής και ουσιαστικής επικοινωνίας με τον κόσμο κι αυτό την κάνει ξεχωριστή. Από το ξεκίνημά της στην τηλεόραση της Θεσσαλονίκης, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, μέχρι σήμερα διατηρεί στο ακέραιο τον αυθορμητισμό της και την θετική της προσέγγιση στα θέματα που απασχολούν την εκπομπή της. Η Σίσσυ Χρηστίδου έρχεται στο MEGA και θα ομορφύνει τα Σαββατοκύριακα μας.
Την καλωσορίζουμε και της ευχόμαστε πολλές ευχάριστες τηλεοπτικές στιγμές.».

Φυσικά, το γεγονός μοιράστηκε και η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναρτώντας μια φωτογραφία με το λογότυπο του σταθμού και γράφοντας στη λεζάντα «Το νέο μου σπίτι».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sissy (@sissychristidou)

Ενώ όσον αφορά τους συνεργάτες της, η Σίσσυ μέσα από ένα Instastory αποκαλύπτει, "Καλό μεσημέρι σε όλους. Δεν ξέρω που σας βρίσκει η 28η Ιουλίου εμένα με βρίσκει εδώ στο Νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη (η μητέρα της νοσηλεύεται εκεί με λευχαιμία), όλα καλά είμαστε δυνατές. Ταυτόχρονα όμως με βρίσκει και στο MEGA, σήμερα είναι η μέρα που μπορούμε να μοιραστούμε τη χαρά μου, να σας πω τα νέα μου, θα είμαστε στο MEGA λοιπόν φέτος, όλη η ομάδα, έτσι όπως τη γνωρίζετε, έτσι όπως την έχετε αγαπήσει, τα Σαββατοκύριακο το πρωί θα πίνουμε από εκεί το καφεδάκι μας, θα είμαστε ακόμα πιο ενισχυμένοι, δεν μπορώ να σας πω πολλά… αυτά. Κι ετοιμαζόμαστε να σας φέρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε…”. Βάζοντας σαν mention τον Παύλο Σταματόπουλο, την Ελένη Βουλγαράκη, τον Κωνσταντίνο Βασάλο και εκτός από το MEGA, την εταιρεία παραγωγής Barking Well και τον Νίκο Κοκλώνη.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση