ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ανατροπή και υποψία για συνεργό

Οι έρευνες συνεχίζονται για την δολοφονία της Καρολάιν.

newsroom must

Ξανά στην επικαιρότητα, η δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στα Γλυκά Νερά, που συντάραξε το πανελλήνιο.

Μπορεί ναι μεν ο ίδιος να βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα των φυλακών, ωστόσο οι έρευνες ακόμη συνεχίζονται, με την υπόθεση να παρουσιάζει αρκετά κενά. Ένα από τα βασικά, είναι κατά πόσο ο γυναικοκτόνος, είχε συνεργό στη δολοφονία της μητέρας του παιδιού του ή όχι.

Με τις αρχές να υποπτεύονται από την πρώτη στιγμή ότι κάτι τέτοιο είναι πιθανό, ενώ τις τελευταίες μέρες έχουν εντατικοποιηθεί και οι έρευνες για να διαπιστωθεί αν όντως τρίτο άτομο, βοήθησε τον πιλότο να σκηνοθετήσει την δολοφονία της, και να βγάλει από το σημείο της πράξης αρκετά αντικείμενα, τα οποία μπορεί να τον στοχοποιούσαν.

Σύμφωνα λοιπόν με νέα δημοσιεύματα του «Live News», μάλλον κάτι τέτοιο θεωρείται σχεδόν βέβαιο, όχι για την τέλεση του εγκλήματος, αλλά για την προσπάθεια κάλυψής του μετά, με σκοπό ο συζυγοκτόνος να έβρισκε ένα άτομο που δεν θα πρόδιδε ότι την σκότωσε. Ενώ εικάζεται ότι το ίδιο, τρίτο άτομο, τηλεφώνησε και στην κ.Μυλωνοπούλου, για να την απειλήσει.

Ταυτόχρονα, στην ΓΑΔΑ, όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, έχουν κληθεί να καταθέσουν, και συγγενικά πρόσωπα του δράστη, που ήταν αρκετά κοντά του, μεταξύ των οποίον και ο αδελφός του που πήγε για κατάθεση τουλάχιστον τρείς φορές.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X