ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Έγινε viral το τεράστιο τραπέζι με τον Πούτιν στην Σύνοδο Κορυφής στην Κασπία

Ακόμη ένα τεράστιο τραπέζι στο οποίο κάθησε ο Πούτιν

Μαρία Σάββα

Μετά το λευκό, τεράστιο τραπέζι στο οποίο υποδέχθηκε τον Όλαφ Σολτς και τον Εμανουέλ Μακρόν, ο Βλαντιμίρ Πούτιν βρέθηκε σε ένα ακόμη μεγαλύτερο αυτή την φορά τραπέζι, κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής ηγετών στην Κασπία.

Στη σύνοδο παραβρέθηκαν οι πρόεδροι της Ρωσίας, Αζερμπαίτζάν, Ιράν, Καζακστάν και του Τουρκμενιστάν. Η οποία έλαβε χώρα στην πρωτεύουσα του Τουρκμενιστάν, Ashgabat.

Οι πέντε πρόεδροι συζήτησαν διάφορα επίκαιρα ζητήματα όσο αφορά την συνεργασία στην Κασπία Θάλασσα σε σχέση με διάφορους τομείς, καθώς και την εφαρμογή των ψηφισμάτων που ελήφθησαν κατά τις προηγούμενες συναντήσεις των αρχηγών της Κασπίας.

Το τραπέζι των συζητήσεων σχολίασε και ο σύμβουλος του υπουργείου Εσωτερικών της Ουκρανίας, Άντον Γκερασένκο, ο οποίος έκανε αντιπαραβολή με το αντίστοιχο τραπέζι στο οποίο συζήτησαν μόλις ένα 24ωρο πριν οι ηγέτες της G7.

«Πάνω- Η Σύνoδος Κορυφής της G7, 9 άτομα στο τραπέζι. Κάτω- Η Σύνοδος στην Κασπία (συμμετέχει ο Πούτιν) πέντε άτομα στο τραπέζι» έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X