ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Ηλίας Ζερβός

Ο αγαπημένος ηθοποίος έφυγε σε ηλικία 65 ετών

Ο αγαπημένος ηθοποιός του θεάτρου και της τηλεόρασης έφυγε πρόωρα από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών. Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος σε δημοσίευση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε συγκεκριμένα:

«Με μεγάλη θλίψη μόλις μάθαμε ένα τραγικό νέο. Έφυγε ξαφνικά από κοντά μας ο αγαπημένος μας Ηλίας Ζερβός. Ο καλός μας φίλος , ο άξιος πολυτάλαντος συνάδελφος μας , που έδωσε το στίγμα του στο Θέατρο και την τηλεόραση με υπέροχους ρόλους, που χάρισε την ιδιαίτερη φωνή του σε δεκάδες ήρωες κινούμενων σχεδίων κι αγαπήθηκε από μικρούς κ μεγάλους , ο αγωνιστής ηθοποιός για τα δικαιώματα των ηθοποιών έφυγε αθόρυβα... Αγαπημένε μας φίλε καλό ταξίδι....»

Ο Ηλίας Ζερβός γεννήθηκε στις 29 Νοεμβρίου του 1956 στην Κωνσταντινούπολη. Αποφοίτησε από τη δραματική σχολή Βεάκη, ενώ ήταν και πτυχιούχος της Ανωτάτης Σχολής Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών, του σημερινού Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Συμμετείχε σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις και μεγάλες τηλεοπτικές παραγωγές, ενώ δούλεψε και σε εταιρείες μεταγλώττισης, δανείζοντας τη φωνή του σε κινούμενα σχέδια. Έγινε ιδιαίτερα γνωστός και κέρδισε την αγάπη του κοινού μέσα από τη συμμετοχή του στο τηλεοπτικό σίριαλ «Κωνσταντίνου και Ελένης», όπου υποδύθηκε τον δικηγόρο του Κωνσταντίνου.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS