ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Εφαρμογή δείχνει με ποιον υποψήφιο από τις προεδρικές ταιριάζεις

Η ηλεκτρονική εφαρμογή για τις προεδρικές εκλογές από το ΤΕΠΑΚ

Ζωή Τουτουντζίδου

Για ακόμη μία φορά το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου παρουσιάζει την πρωτοποριακή ηλεκτρονική εφαρμογή που σκοπό έχει να βοηθήσει τους ψηφοφόρους δείχνοντας τους με ποιον υποψήφιο ταιριάζουν περισσότερο.

Το Choose4Cyprus παρέχει μια σειρά από αποτελέσματα, τα οποία βασίζονται σε διαφορετικές μεθόδους υπολογισμού του πόσο καλά ταιριάζουν οι χρήστες με τα πολιτικά κόμματα. Δεν είναι σχεδιασμένο να προτείνει στους πολίτες πώς να ψηφίσουν, αλλά, απλώς, να τους επιτρέψει να δουν πού βρίσκονται σε σχέση με τα κύρια κόμματα για μια σειρά ζητημάτων πολιτικής.

Επίσης, το Choose4Cyprus είναι αποτέλεσμα αυστηρά επιστημονικής εργασίας και δεν έχει οποιαδήποτε σχέση με πολιτικά κόμματα ή κινήματα.

Η διαδικασία είναι πάρα πολύ απλή και εύκολη. Κατεβάζοντας την συγκεκριμένη εφαρμογή καλείστε να απαντήσετε σε μία σειρά ερωτήσεων σχετικά με τις προτιμήσεις και τα ενδιαφέροντας σας και αλγόριθμων βγαίνει το τελικό αποτέλεσμα το οποίο θα σας υποδείξει με ποιον υποψήφιο ταιριάζετε περισσότερο στις απόψεις.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι οι ερωτήσεις επιλέχθηκαν από την ερευνητική ομάδα του Ερευνητικού Εργαστηρίου DigiPols του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου. Οι υποψήφιοι δεν είχαν καμία ανάμειξη στην επιλογή των ερωτήσεων. Το ερωτηματολόγιο συντάχθηκε και οργανώθηκε γύρω από κρίσιμα ζητήματα του πολιτικού ανταγωνισμού στην Κύπρο.

Με πληροφορίες από το Choose4you

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση