ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Drive-in cinema στην ιδιωτική κατοικία της βασίλισσας Ελισάβετ

«Απολαύστε μια υπέροχη βραδιά στους κήπους του Sandringham με μοναδικό σκηνικό το Sandringham Estate.»

Από τότε που μπήκε στην ζωή μας η πανδημία του κορωνοϊού τα παλιά και αγαπημένα σε πολλούς drive-in cinema έχουν γίνει και πάλι μόδα αφού είναι ο ιδανικός τρόπος να τηρούνται οι αποστάσεις και να είσαι σίγουρος ότι δεν έρχεσαι σε επαφή με κανένα ενώ απολαμβάνεις την ταινία σου.

Για αυτό τον λόγο αποφάσισε και η Βασίλισσα Ελισάβετ να διαθέσει την ιδιωτική της κατοικία το Sandringham Estate έτσι ώστε να γίνει ένα drive-in cinema.

Από τις 25 Σεπτεμβρίου λοιπόν οι Βρετανοί πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν αυτή την μοναδική εμπειρία μέσα από το αμάξι τους στο Sandringham Estate στο Norfolk.

«Απολαύστε μια υπέροχη βραδιά στους κήπους του Sandringham με μοναδικό σκηνικό το Sandringham Estate. Χαλαρώστε και δείτε τη μία ή και τις δύο δημοφιλείς ταινίες, ενώ απολαμβάνετε φανταστικό street food και δροσιστικά αναψυκτικά από τοπικούς παραγωγούς» αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση.

Μερικές από τις ταινίες που πρόκειται να προβληθούν είναι το 1917, Rocketman, Toy Story, The Greatest Showman και A Star Is Born.
Well, δεν χρειάζεται να μας το πείτε και δεύτερη φορά είμαστε μέσα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS