ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Δολοφονία Καρολάιν: Οι πρώτες δηλώσεις του δράστη από την φυλακή

''Τη θεωρώ αναξιόπιστη γιατί όσα δημοσιεύει είναι αναληθή''

newsroom must

Το πρωί της Τετάρτης 30.06 , ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της συζύγου του, Καρολάιν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, μίλησε για πρώτη φορά μέσα από τις φυλακές που κρατείται στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη.

Ο 33χρονος πιλότος, προέβη στη διάψευση πολλών από όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα, όπως η αγορά του οικοπέδου, η επιμέλεια της μικρής Λυδίας, αλλά και η σχέση του με τον Σταύρο Δογιάκη, μεταξύ άλλων.

Όσον αφορά στην επιμέλεια της κόρης του από την μητέρα της Καρολάιν, ανέφερε: «Νιώθω ανακουφισμένος από την απόφαση. Ξέρω ότι η μητέρα της Καρολάιν αγαπά πολύ την εγγονή της και θα μεγαλώσει σωστά στην Αλόννησο».

Στη συνέχεια ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος προχώρησε σε διευκρινήσεις σχετικά με τα έξοδα του οικοπέδου που θα αγόραζε με την Καρολάιν στο Πικέρμι, αλλά και για τα χρήματα της κηδείας, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ακούγονται ανακρίβειες σχετικά με ένα οικόπεδο που θα αγοράζαμε μαζί με την Καρολάιν. Η αλήθεια είναι πως και οι δυο οικογένειες έβαλαν χρήματα για την αγορά του. Δεν πλήρωσε η οικογένεια της Καρολάιν τα έξοδα της κηδείας αλλά εγώ, εγώ τα πλήρωσα όλα».

Επιπλέον ο 33χρονος πιλότος τόνισε πως κακώς του καταλογίζουν σχέσεις με τον επιχειρηματία της ταβέρνας «Κρητικός» καθώς όπως ανέφερε ο ίδιος: «Δεν έχω καμία σχέση, δεν γνωριζόμασταν και δεν έχω πάει ποτέ στο μαγαζί του».

Στη συνέχεια είπε πως τον τελευταίο χρόνο δεν είχαν πραγματοποιήσει κάποιο ταξίδι στη Σούδα και τέλος αναφέρθηκε και στο ημερολόγιο της Καρολάιν αναφέροντας συγκεκριμένα: «Τη θεωρώ αναξιόπιστη γιατί όσα δημοσιεύει είναι αναληθή. Δεν υπάρχει ημερολόγιο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση