ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Δολοφονία Καραϊβάζ: Το σπαρακτικό μήνυμα της μητέρας του στους δολοφόνους του γιου της

Σοκάρουν οι δηλώσεις της.

newsroom must

Τουλάχιστον έξι σφαίρες είχε δεχτεί ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ, που έπεσε νεκρός σε δολοφονική ενέδρα που του είχαν στήσει δύο άγνωστοι από το σπίτι του την Παρασκευή 9 Μαρτίου.

Οι αστυνομικοί περισυνέλεξαν από τον τόπο του εγκλήματος 17 κάλυκες από πυροβόλο όπλο, συνολικά, ενώ ή έρευνα στο σημείο συνεχίζεται.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ δέχτηκε την επίθεση την ώρα που είχε βγει από το αυτοκίνητό του και έμπαινε στην είσοδο της πολυκατοικίας που έμενε.

Σε πρόσφατη συνέντευξη τους στο 'TLIVE' η μητέρα , η αδερφή και ο θείος του θύματος μιλούν συγκλονισμένοι για την τραγωδία που χτύπησε το σπίτι τους μετά τον χαμό του αγαπημένου τους Γιώργου.

Σοκάρουν οι δηλώσεις της άτυχης μητέρας: "το μόνο που θέλω είναι να προσέχετε παιδιά μου, να προσέχετε. Η τελευταία μάνα να ήμουν εγώ… Κανέναν άλλο να μη βλάψουν. Το ίδιο θα έκανε και το παιδί μου. Τους εκτελεστές του θα τους συγχωρούσε το παιδάκι μου. Άλλο παιδί να μην πειράξουνε. Παρακαλώ την Παναγίτσα", δήλωσε με δάκρυα στα μάτια.


Για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ μίλησε και η αδελφή του στην ίδια εκπομπή: "Έναν τον είχα και τον είχα στήριγμά μου. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Ότι πρόβλημα κι αν είχα, έπαιρνα τον Γιώργο και το συζητούσα".

"Ο Γιώργος ήταν ένα ήσυχο παιδί, χαμηλών τόνων. Ο πατέρας μου είχε μια μονάδα με ζώα, ο Γιώργος βοηθούσε τον πατέρα μου. Αντί να πάρει, όμως, ψωμί στο σακί του, έπαιρνε τα βιβλία του. Και παντού είχε βιβλία, διάβαζε πάρα πολύ", ανέφερε στη συνέχεια για τον αστυνομικό συντάκτη που συγκλόνισε το πανελλήνιο με την εν ψυχρώ εκτέλεσή του.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις των συγγενικών προσώπων του θύματος:

 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση