ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: καρό πουκάμισο, tailored παντελόνι και sneakers
 

Έξαλλη η Φαίη Σκορδά με το διαφημιστικό σποτάκι για το Συνέδριο Γονιμότητας

Δημοσιογράφος έκλεγε on camera.

newsroom must

Σε συνεχή αναταραχή είναι όλα τα μέσα ενημέρωσης στην Ελλάδα, μετά και τον σάλο που ξέσπασε αναφορικά με το διαφημιστικό βίντεο του Πανελλήνιου Συνεδρίου Γονιμότητας, στο οποίο επρόκειτο να συμμετάσχουν Ελληνίδες celebrities από όλους τους χώρους.

Συζήτηση έγινε και στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα ‘Το Πρωινό’, με την δημοσιογράφο Νάνσυ Παραδεισανού να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της, καθώς το θέμα ένιωσε ότι την έθιξε προσωπικά.

Χαρακτηριστικά, η Φαίη είπε μεταξύ άλλων «Το ότι είναι μία βιωματική σου ιστορία, είναι άλλο θέμα σεβαστό και να ακούσω την ιστορία. Τη στιγμή όμως που απευθύνεσαι στις γυναίκες, δεν μπορεί να είναι μία από τις εκατομμύρια άλλες περιπτώσεις γυναικών. Επειδή αυτή που έγραψε το σποτάκι το έζησε έτσι, πρέπει κι εγώ να πω έτσι είναι η κατάσταση; Εγώ στα 41 μου δεν αισθάνομαι ότι έχω σβήσει πολλά κεράκια. Επίσης, η τούρτα μου και η τούρτα της Νάνσυς δεν ήταν μια στραπατσαρισμένη τούρτα. Βάζεις μια τούρτα που τα κεράκια είναι έτσι, είναι λίγο χαλασμένη, μια γυναίκα θολή, γκρι με ένα σακάκι μαύρο, με τα μαλλιά… Όλα αυτά δείχνουν ότι κάποιος ασχολήθηκε πως μια γυναίκα στα 41 που δεν έχει κάνει παιδί είναι δυστυχισμένη και αποτυχημένη. Αυτή η τούρτα είναι η τούρτα μιας δυστυχισμένης γυναίκας που είναι μόνη της. Είπα δεν θα μιλήσω σήμερα… Δεν έκανες κάτι λάθος, αλλά δεν έκανες και αυτά που έπρεπε! Ποια γυναίκα σήμερα 40 χρονών δεν ξέρει ότι κάποια στιγμή δυσκολεύει η κατάσταση».

Με την Νάνσυ να απαντά, «Όταν το είδα στο σπίτι μου, έκλαιγα όλο το απόγευμα και σκεφτόμουν που είμαι 36 χρονών ότι το μόνο που με νοιάζει από εδώ και πέρα είναι να κάνω παιδί. Όποια γυναίκα νιώθει κάτι, την άγγιξε και την διέλυσε».

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση