ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Δήμητρα της Λέσβου: Η αγνώστων στοιχείων ταφή και η ομολογία του οδηγού

Όλες οι πληροφορίες.

newsroom must

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες αναφορικά με την υπόθεση της Δήμητρας της Λέσβου, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες.

Χαρακτηριστικά, με βάση τον τηλεοπτικό σταθμό ‘ΑΝΤ1’ Ελλάδος, η προανάκριση για το τροχαίο ατύχημα –στο οποίο θύμα ήταν η Δήμητρα, εντοπίστηκε ο οδηγός, που πλέον έχει ομολογήσει και αναμένεται η απολογία του.

Η δικηγόρος των συγγενών της (Λίλα Ραγκούση), εκφράζει το αίσθημα ότι οι αρχές έπεσαν σε ολιγωρία, καθότι ήδη ετοιμάζεται μήνυση εναντίων των υπευθύνων αφού «Η σορός θα μπορούσε να έχει τακτοποιηθεί και να έχει αρχίσει η αναζήτηση της οικογένειας».

Να θυμίσουμε ότι η Δήμητρα είχε εξαφανιστεί από το Δρομοκαΐτειο στις 6 Απριλίου και στις 9 ένα άτομο εντοπίζεται νεκρό στο Φαληρικό Δέλτα, μετά από τροχαίο δυστύχημα με εγκατάλειψη, ο μηχανισμός ‘Silver Alert’ ενεργοποιήθηκε στις 25 Μαΐου χωρίς αποτέλεσμα. Έτσι η οικογένεια και η διοίκηση του ‘Silver Alert’ καταγγέλλουν πως κανένας δεν ειδοποίησε τις αρχές, με αποτέλεσμα η σωρός της Δήμητρας να παραμένει σε αυτές αγνώστων στοιχείων.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Absent Mirror (@absent_mirror)

Ενώ, στην συνέχεια αποκαλύφθηκαν οι λεπτομέρειες για την ταφή, αφού η σωρός κρατείτο με βάση τον κ.Κουρούκλη (Διοικητής της Υπηρεσίας Silver Alert) από την αστυνομία, σε ψυγείο από τις 09/04, εκφράζοντας την διαφωνία του με την ταυτοποίηση «Η αστυνομία επέμενε ότι τα δαχτυλικά αποτυπώματα τακτοποιούν τον Δημήτρη Καλογιάννη με το θύμα της σορού της 9ης Απριλίου. Η οικογένεια, το δέχτηκε αυτό το αποτέλεσμα γιατί είναι κουρασμένη. Εγώ προσωπικά διαφωνώ και πιστεύω ότι η εξέταση DNA, θα ήταν το πιο ασφαλές μέσο για να τακτοποιηθεί».

Συμπληρώνοντας, ότι η σωρός είχε ελεγχθεί από την ιατροδικαστή στις 18 Μαΐου, και παρατηρήθηκε ότι υπάρχει προχωρημένη σήψη λόγω κακής συντήρησης του ψυγείου και έπρεπε να προχωρήσει σε ταφή. Χαρακτηριστικά, «Όλα αυτά χωρίς να ενημερώσουν κανέναν κι ο άτυχος Δημήτρης Καλογιάννης ενταφιάστηκε σαν άτομο αγνώστων στοιχείων. Και όλο αυτό από ένα τεράστιο λάθος, λάθος διαχείρισης του νοσοκομείου και άλλων φορέων γιατί κανείς δεν ενημέρωσε την υπηρεσία Silver alert όπου θα διασταυρώναμε εξαρχής το θύμα και ο άνθρωπος θα είχε ταφεί με όλες τις τιμές που αρμόζουν σε έναν νεκρό».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση