ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Δηλώσεις πατέρα για την 23χρονη κόρη του: «Το κοριτσάκι μου θα το πάρω στο κουτί»

«Έχουν χαθεί οι ελπίδες να βρω ζωντανό το παιδί μου»

Μαρία Σάββα

Μαζί με πολλές άλλες οικογένειες που υποφέρουν τα τελευταία 24ωρα από την φονική σύγκρουση που έγινε κοντά στα Τέμπη πατέρας μιας 28χρονης ο οποίος μέσα από τις δηλώσεις του έχει συγκινήσει τόσο το Πανελλήνιο όσο και το Παγκύπριο, λέγοντας ότι έχει χάσει τις ελπίδες του.

«Δεν έχω καμία ενημέρωση, είμαι στο περίμενε. Θα μου τηλεφωνήσουν από την αστυνομία. Δώσαμε δείγματα DNA. Έχουν χαθεί οι ελπίδες να βρω ζωντανό το παιδί μου», ανέφερε στο OPEN ο πατέρας της 28χρονης κοπέλας που επιβιβάστηκε στο τρένο το βράδυ της Τρίτης 28 Φεβρουαρίου.

Μιλώντας για τα άλλα δύο παιδιά του ο ίδιο είπε: «θα ανοίξουν την πόρτα να μπουν μέσα, θα ανοίξουν την ντουλάπα και θα δουν τα ρούχα της αδερφής τους. Δεν εύχομαι ένα τέτοιο συναίσθημα ούτε στον χειρότερο εχθρό μου».

«Το κορίτσι μου το ανέθρεψα με τις καλύτερες προοπτικές, όχι να μου το σκοτώσει οποιοσδήποτε αλήτης. Τι να μου πείτε. Δίνω κουράγιο στον εαυτό μου για να στηρίξω την οικογένεια. Θα έρθει το Πάσχα και θα έχω σερβίτσιο στο τραπέζι άδειο και την καρέκλα της» πρόσθεσε συγκινημένος.

Αναφερόμενος στην διαδικασία DNA, ο ίδιος σχολίασε: «όσοι έχουν ταυτοποιηθεί, θα πάρει ο καθένας το δικό του άτομο στο κουτί, διότι επιζών δεν υπάρχει πια».

Σε δεύτερη συνέντευξη που παραχώρησε ο ίδιος είπε: «Διάβαζε μέρα νύχτα… Είχε στόχο να πάρει γρήγορα το πτυχίο της για να μην επιβαρύνει οικονομικά. Τα αγόρια δεν έχουν καταλάβει ακόμα τι έχει γίνει. Ακόμα ψάχνουν σε νοσοκομεία, μήπως είναι παραπεταμένη, μήπως ζει… εγώ όμως ξέρω, ότι το κοριτσάκι μου θα το πάρω στο κουτί, τεμαχισμένο…». 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση