ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Δίκη Στάθη Παναγιωτόπουλου: Η έκκληση της 30χρονης πρώην συντρόφου του

Ανήμερα της δίκης του πρώην παρουσιαστή των ''Ράδιο Αρβύλα'' η πρώην σύντροφός του, ζητάει κάτι από τα ΜΜΕ

newsroom must

Όπως είναι γνωστό, ξεκινάει σήμερα στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης η δίκη Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος  κατηγορείται για διαρροή προσωπικών στιγμών της 30χρονης πρώην συντρόφου του σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.

Λίγο πριν την έναρξη της δίκης, η δικηγόρος της 30χρονης πρώτης καταγγέλλουσας μίλησε στις κάμερες και εξέφρασε την επιθυμία της πελάτισσάς της προς τα ΜΜΕ. Πιο συγκεκριμένα, η δικηγόρος ανέφερε πως η νεαρή γυναίκα δεν θέλει να τραβηχτεί καμία φωτογραφία της.

«Περιμένουμε σήμερα να δούμε τι θα γίνει με την έκβαση του δικαστηρίου. Με την εντολέα μου εμπιστευόμαστε τη δικαιοσύνη. Θερμή παράκληση, έχω αποστείλει δελτίο Τύπου, σας παρακαλώ πολύ να μην καταγραφεί με κανέναν τρόπο. Όπως βλέπετε, δεν είναι δίπλα μου και δεν θα τη δείτε δίπλα μου σε εξωτερικούς χώρους. Κάνει έκκληση και η ίδια να μην καταγραφεί με κανέναν απολύτως τρόπο. Η πελάτισσά μου επιθυμεί να καταδικαστεί (ο Στάθης Παναγιωτόπουλος) για τις πράξεις που έχει κάνει εις βάρος της. Ψυχολογικά είναι πολύ δύσκολα, ειδικά σήμερα που θα τον ξαναδεί αν παραστεί αυτοπροσώπως» δήλωσε η κα Σταυρούλα Αντιγόνη Πρίλη στα τηλεοπτικά συνεργεία και οι δηλώσεις της προβλήθηκαν στο Happy Day.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση