ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Δίκη Φιλιππίδη: Εμφανίστηκε στο δικαστήριο ο ηθοποιός

Βαρύτατες κατηγορίες περί βιασμού θα αντιμετωπίσει σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών ο Πέτρος Φιλιππίδης ενώπιον της γυναίκας του και πολλών καλλιτεχνών.

newsroom must

Του Γεώργιου Γκαρακλίδη

Ο Πέτρος Φιλιππίδης θα δώσει το παρών στην πολυαναμενόμενη δίκη του σε παρουσία των συναδέλφων του που είτε άσκησαν κριτική για τη συμπεριφορά του απέναντί τους είτε τον κατήγγειλαν. Στο δικαστήριο βρέθηκε και η σύζυγος του ηθοποιού, Ελπίδα Νίνου ντυμένη στα μαύρα μαζί με τον γιο τους Δημήτρη και τον πρόεδρο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρο Μπιμπίλα. 

Οι ηθοποιοί που παρίστανται στη δίκη είναι η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Λένα Δροσάκη με τη συνοδεία του συζύγου της Αλέξανδρου Μπουρδούμη, η Ζέτα Δούκα ενώ δεν αποκλείεται να δούμε ως μάρτυρες και τους Κάτια Δανδουλάκη, Εβελίνα Παπούλια και Χρύσα Παππά.

Για πρώτη φορά θα βρεθεί ο ηθοποιός πρόσωπο με πρόσωπο με τις κύριες καταγγέλουσες οι οποίες τον καταγγέλουν για βιασμό κατ' εξακολούθησην τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο του 2008 καθώς και για απόπειρες βιασμού το 2010 και το 2014. Στις δύο τελευταίες περιπτώσεις η πρώτη γυναίκα δήλωσε πως ενώ συνάντησε τον ηθοποιό για επαγγελματικούς σκοπούς, εκείνος της επιτέθηκε ενώ η δεύτερη καταγγέλουσα ανέφερε πως βρίσκονταν μαζί σε καφετέρια στην πόλη συζητώντας τα περί δουλειάς μέχρι που εκείνος της πρότεινε να την πάρει σπίτι, ξεκίνησαν και τελικά κατέληξαν σε στενό στο Ψυχικό όπου ο ηθοποιός επιχείρησε να τη βιάσει και που εν τέλει η πράξη διεκόπη. 

Σε συνοδεία λοιπόν με αστυνομικούς καθώς και με τον δικηγόρο του Μιχάλη Δημητρακόπουλο, ο Πέτρος Φιλιππίδης θα βρίσκεται όρθιος και θα κοιτάζει κατάματα τους ανθρώπους που όπως οι ίδιοι ισχυρίζονται, κακομεταχειρίστηκε ή ενάντια στους οποίους προέβη σε απρεπείς πράξεις, κι όλα αυτά μπροστά στην οικογένειά του. 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση