ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Diana: Προσπαθεί να σώσει την σχέση των γιων της..ακόμη και από τον τάφο

Ένα συγκινητικό γράμμα της, περιγράφη την σχέση τους ως παιδιά.

newsroom must

Είναι ευρέως γνωστό, το γεγονός ότι η πριγκίπισσα Diana, αρέσκονται στο να αποτυπώνει τις σκέψεις της στο χαρτί, αφού πολλά από τα απομνημονεύματά της πωλούνται μέχρι και σήμερα σε δημοπρασίες.

Μάλιστα, τις δεκαετίες 80-90 η ίδια έγραφε αρκετά γράμματα στον υπεύθυνο οικονόμων του Buckingham Palace, Cyril Dickman, που εργάστηκε στο Παλάτι για πάνω από 50 χρόνια. Σε ένα από αυτά (το πρωτοείδαμε το 1997) η ίδια περιγράφει την σχέση του πρίγκιπα William με τον αδελφό του Harry, ως ένα δεσμό που είναι «ακλόνητος», κάτι που δυστυχώς δεν ευσταθεί σήμερα.

Η ίδια είχε γράψει λίγο μετά τη γέννηση του Harry (1984) «o William λατρεύει τον μικρό του αδελφό και περνάει όλο τον χρόνο του δίνοντάς αμέτρητες αγκαλιές και φιλιά στον Harry και δεν αφήνει τους γονείς να πλησιάσουν», ενώ σε μια άλλη οχτώ χρόνια αργότερα του έγραψε «τα παιδιά είναι καλά και τους αρέσει το οικοτροφείο αρκετά παρόλο που ο Harry μπαίνει σε μπελάδες συνέχεια».

Μπορεί όσο τα δύο αδέλφια να είχαν καλή σχέση μεταξύ τους όσο μεγάλωναν αλλά σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Tom Brady, οι δύο δεν τα πάνε καλά εδώ και ένα χρόνο «Ήταν κάτι απλό, γιατί δεν διαφωνούσαν και η ζωή ήταν εύκολη. Αλλά μετά σιγά σιγά έγινε κάτι δύσκολο, τόσο προσωπικά όσο και δημόσια».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση