ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Diana: Ο Bashir ξαναχτυπά με νέους ισχυρισμούς για τη συνέντευξη στο BBC

Όσα είπε για την συνέντευξη της πριγκίπισσας στο BBC.

newsroom must

Πολλά έχουν ειπωθεί, ιδιαίτερα από τον αδελφό της πριγκίπισσας Diana, για τον τρόπο με τον οποίο ο Martin Bashir, την «κατάφερε» να του δώσει συνέντευξη, με την εν λόγω κατάσταση να τίθεται υπό έρευνα, και νέες πληροφορίες να διαρρέουν συνεχώς.

Μάλιστα, μόλις πριν από λίγες μέρες, ο Bashir που είχε κάνει την πολυσυζητημένη συνέντευξη με την πριγκίπισσα, στο “Panorama of BBC” , παραιτήθηκε από την θέση του στο ίδιο κανάλι, για λόγους υγείας, με τα αποτελέσματα της έρευνας για τα μέσα που χρησιμοποίησε να αναμένεται να δημοσιοποιηθούν το Σαββατοκύριακο.

Να θυμίσουμε ότι η καταγγελία αφορά, τα ψεύτικα τραπεζιτικά έγγραφα που έδειξε ο Bashir στην Diana, για να την πείσει να μιλήσει για την σχέση της και τον χωρισμό της με τον Κάρολο, λέγοντας την χαρακτηριστική έκφραση (η Diana) «ήμασταν τρεις σε αυτόν τον γάμο».

Τώρα, σε νέο δημοσίευμα η “Telegraph” αναφέρει ότι ο Bashir είπε στον Lord Dyson πως «στην πραγματικότητα ήταν η Diana εκείνη που του έδωσε τις πληροφορίες για τα τραπεζικά έγγραφα, τα οποία χρησιμοποίησε για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του αδελφού της, Earl Spencer, λίγο πριν τη συνέντευξη».

Επιπρόσθετα, ο ίδιος ισχυρίζεται ότι όσα του δόθηκαν από την πριγκίπισσα αποτελούν κομμάτι της 6μηνης έρευνας που έκανε ο δικαστής, Lord Dyson, ενώ σε αυτά εμπερικλείονται και «καταθέσεις από μια εφημερίδα και μια offshore εταιρεία, συνολικά 10,500 βρετανικών λιρών, στον λογαριασμό μιας εταιρείας του Earl Spencer, και δόθηκαν στον αδελφό της Diana για να πειστεί ότι κάποιος από το προσωπικό του διαρρέει πληροφορίες στον Τύπο».

Όσον αφορά το άτομο που πλαστογράφησε τα έγγραφα, πάντα κατά παραγγελία του Bashir, έχει ήδη απολυθεί δηλώνοντας ότι έπεσε θύμα εξαπάτησης, με τον δεύτερο να επιμένει ότι ο μοναδικός λόγος που τα έγγραφα αυτά πλαστογραφίθηκαν ήταν γιατί η πριγκίπισσα του είχε πει για τις καταθέσεις.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X